Cég inkább leáll ahelyett hogy kifizetné az emelt minimálbért és bérminimumot?
Olvasom egy adóportálon hogy egy csomó olyan kis és közepes cég van amely idén 17-ben inkább befejezte működését és leállította magát. Ugye idén 17-ben már emelt minimáébért és bárminimumot kell fizetni. És vannak cégek akik ezt nem tudják vagy nem hajlandóak és inkább leállnak.
Vannak trükkök amivel ki lehet kerülni az emelést (pl 8 órás melós 6 órássá minősítése de ugyanúgy 8 órában dolgoztatása) de ezek nem mindig működnek egyrészt azért mert bukás esélye fennáll (nav stb) másrészt meg azért mert az a melós akivel így bánnak az hamar otthagyja az egészet.
Szóval eszerint reális amit már előre mondtam még 16-ban (és itt a gyk -n lehurrogtak trollnak hüléynek bélyegeztek) hogy sok cég lesz amelyik szarik egy fillérrel is többet fizetni a melósnak inkább trükközik csal hazudik vagy ha ez se megy akkor leáll és bezár a bazár??
Akkor most újra troll voltam amikor 16-ban pont ez jósoltam? És lám így is lett?
"máskor mi akarunk valamit bizonyítani..."
Na és most ki akar bizonyítani? Mert én bitzos nem, én leszarom a gyökerek hisznek-e vagy nem... én mondtam amit mondtam, az úgy van, hiszi nem hiszi a világgyökere, leszarom.
Agy már tiszta?
"Olyan szinten szánalmas vagy, hogy az hihetetlen"
Ki kötelez hogy itt legyél? nem tetszik? ne olvasd. Ki tart fegyvert a fejedhez hogy NAPOK ÓTA visszajársz válaszolni?
Húzz máshova. Ki tart itt. én nem. Magad magadat.
Te állítasz, te bizonyítasz. Pont.
Minden tojik rád nagyívben, csak szórakoztató, hogy ilyen hülye vagy, azért járunk ide.
" csak szórakoztató, hogy ilyen hülye vagy, azért járunk ide.
"
Ja értem... világos. Szórakoztató. Érdekes korábban még számalmas fárasztó voltam most meg már szórakoztató?
Most már akkor döntsük el ....
Nem én vagyok a számalmas hanme azok a gyökerek akik ughatnak hoyg szánalmas vagyok és abbahagyhatnám már de azért csak itt b***ák az időt több oldal válasz erejéig.
És újra és újra a soha meg nem válaszolt kérdés: ki a szar kényszerít bárkit is arra hogy engem olvasson? Szánalmas gyökér unalmas.. az vagyok? És ki szar mondja hogy akkor itt legyél? Muszáj talán?
És akkor újra döntsük már el szánalmas és fárasztó és hülye és troll-de most meg szórakoztató....
Feltűnt azért, hogy nem egy emberrel beszélgetsz, hanem többel?
Engem pont szórakoztat a hülyeséged. Aki meg korábban válaszolt az inkább szán. Nem vagyunk egyformák.
Ja érdekes korábban meg többx azzal vádoltak meg hogy magammal beszélgetek.... hogy több fiókot regelek és maganak válaszolok....
Ez meg a másik. Ezt is elő lehet ám keresni...
" nem egy emberrel beszélgetsz, hanem többel? "
Egyébként mivel a nevét senki se vállalja vagy nagyomn kevesen így joggal kérdezhetem : feltűnt??? miért miből kellett volna feltűnjön...
Mondjuk abból, hogy:
- Mások a %-ok
- Más a stílus
- Más a mondandó
De amúgy jogos, semmiből....
btw ha ki lenne írva, hogy Béluska96, Feri42 és Józsi 2017 akkor pipa lenne, hiszen mindenki vállalta az arcát?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!