Cég inkább leáll ahelyett hogy kifizetné az emelt minimálbért és bérminimumot?
Olvasom egy adóportálon hogy egy csomó olyan kis és közepes cég van amely idén 17-ben inkább befejezte működését és leállította magát. Ugye idén 17-ben már emelt minimáébért és bárminimumot kell fizetni. És vannak cégek akik ezt nem tudják vagy nem hajlandóak és inkább leállnak.
Vannak trükkök amivel ki lehet kerülni az emelést (pl 8 órás melós 6 órássá minősítése de ugyanúgy 8 órában dolgoztatása) de ezek nem mindig működnek egyrészt azért mert bukás esélye fennáll (nav stb) másrészt meg azért mert az a melós akivel így bánnak az hamar otthagyja az egészet.
Szóval eszerint reális amit már előre mondtam még 16-ban (és itt a gyk -n lehurrogtak trollnak hüléynek bélyegeztek) hogy sok cég lesz amelyik szarik egy fillérrel is többet fizetni a melósnak inkább trükközik csal hazudik vagy ha ez se megy akkor leáll és bezár a bazár??
Akkor most újra troll voltam amikor 16-ban pont ez jósoltam? És lám így is lett?
" Beteges..."
Az a beteges hogy egy gyökér benyögte hogy nincs munkám (mert ő azt tudja ....) te meg a másik gyökér benyaltad és kp-nek veszed...
Na ez az beteges.
Van munkám.
Keressétek ki. Annyi okos van itt aki önszorgalomból gyűjtöget ugye és orrom alá dörgöli mikor mit írtam.
Hát most hajrá akkor.
"Az odáig oké na de akkor miért hülyéztek és trolloztak le engem amikor ezt mondtam???" ---Nem akartak a képedbe hazudni, ezért elismerték, hogy egy agyatlan troll vagy!
"Hiszen valóban nem kell sok ész kitalálni hogy ez lesz mégis sokan nekem ugrottak hogy trollkodok hülyeséget dumálok."---Nincs sok eszed, de szép, hogy te magad is elismered :)
11-es vagyok
Csak a te válaszaidat olvastam el.. Nincs időm többre, bocsi... ;)
"Te hivatkozol valamire és mi keressük ki? "
Így van. De érdekes máskor kérés nélkül is megteszitek ezerszer most meg kérésre se egyszer??
Hát ha én ezt megértem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!