Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Túlórázással kapcsolatban...

Túlórázással kapcsolatban szokás/illik állásinterjún érdeklődni?

Figyelt kérdés
Pl. hogy fizetik e külön vagy szabadnapot adnak stb.
2017. febr. 25. 18:27
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
20. hát igen, de akkor az már pofátlanság a részéről, ha már ez egy ilyen íratlan szabály. És akkor már lehet tudni, hogy a pofátlan stílus jellemzi a céget, több szinten.
2017. febr. 26. 15:47
 22/24 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy eddig mindig úgy volt, hogy megkérdezték mire gondoltam fizu ügyileg. Nyilván ha nem kérdezné, akkor előbb-utóbb szóba hoznám.
2017. febr. 26. 15:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem tudnék olyan helyen dolgozni ahol rendszeresen túlóráztatnak és nem fizetik ki. Eleve ott semmibe vesznek. Én is azon vagyok, hogy jól menjen a cégnek, így ha egyszer kétszer bent kell maradni egy évben plusz 1 órát akkor oké, de, hogy rendszeresen folyamatosan ingyen dolgozzak. Ez nem a rabszolgatartó korszak már. Én is pénzből élek. Meg ilyet, hogy minimálbérre akar bejelenteni, milyen nyugdíjam lenne már. Komolyan megáll az eszem amit itthon megengednek maguknak egyes magyar cégek.
2017. febr. 26. 21:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Mindenképpen tisztázd előre a feltételeket! Nem kellemetlen ilyenekre rákérdezni, a HR-es úgyis fel van készülve ezekre a kérdésekre. Még érdeklődőbbnek is tűnhetsz, ha megkérdezed. Érdemes előre tisztázni, hogy van-e túlóra, és ha igen, akkor mennyi és fizetik-e.
2017. febr. 27. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!