Túlórázással kapcsolatban szokás/illik állásinterjún érdeklődni?
Mondjuk tényleg érdemes tisztázni...
Csak ugye a fizura is azt mondják, hogy meg kell várni, hogy az interjúztató hozza szóba. Ezért kérdeztem ezt a témát hogy szokás.
Harmadik vagyok.
Jaja sajnos ha tetszik ha nem, ez nem udvariaskodas helye. Szep alomvilag, hogy mindenki szeret a munkahelyen meg udvarias vagyok, de ez egy verseny. Nekem sokszor az interjun az orrom ala dorgolte az interjuztato hogy adjak meg egy osszeget, de azon 1-2 evig nem lehet vtoztatni. Munkahelyen akarmilyen udvarias, jo fej, alazatos voltam, amint eljottem vagy lett mas dolog, mindenki megutalt. Persze addig meg menjunk el munka utan ide oda...nem... vagy rossz helyet valasztasz es kilepsz a probaido alatt.
Mar ugy nezem, hogy fejlodni akarok, alazatos vagyok de be zsakmanyoljanak ki. Normalis munkakapcsolatot alakitok ki, de munkakdo utan huzok el.
Sajnos kepesek az embert idiotanak nezni.plane ha fiatal, vagy keves a tapasztalata. Csurni, csavarni szoktak a.dolgokat...
utoljára hozzáteszem, hogy vicces, amikor a hirdetésben tonnányi elvárás, és még több feladat van (az elvárás pedig sokszor irreleváns). De a juttatásoknál meg ilyenekkel szúrják ki a szemed, hogy: jó fej csapat, kávé, jól megközelíthető iroda, versenyképes fizetés.
Ilyenkor fogom a fejem, hogy jó hogy nem azt írják le juttatsnál, hogy van áram, vagy nyitható ablak XD
Képzeljétek volt egy olyan interjúm, ahol úgy kezdődött a "bértárgyalás" hogy mennyit kérek. Előtte mondjuk kaptam egy A4-es oldalnyi leírást e-mailben, de az inkább csak ilyen lufidobálózás volt.
Micsoda világ ez.
az még jó. nekem olyanok voltak, hogy jelentkeztem, egy szokásos hirdetésre. válaszban egy több napos próbafeladatot kaptam úgy, hogy SEMMIT nem tudtam még a cégről, fizetésről stb...
de volt már olyan, hogy első kör telefonos, második személyes, harmadik körre elhívtak volna egy 12 órás rendezvényre, ahol dolgoznom kellett volna, aztán lett volna egy negyedik, az utolsó... ahaaa kösz nem.
#12 és ha nem hozza szóba akkor te vársz mint egy hülye f**z, és nézel ki a szemedből?
mikor nem beszél róla és megkérdezi mi a kérdésem, akkor az első kérdésem az, hogy mennyi apróért is kell eladom évente 1700-2000+ órámat a cégnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!