Ismerek egy vállalkozó csajt, aki kitűzte célul magának, hogy napi százezres bevételt akar produkálni... Most komolyan, mi a francra kell egy embernek ilyen horrorisztikus mennyiségű pénz, amikor másoknak havi nettó 80-90 ezres fizetésekből kell kijönniük?! Egyáltalán egy ember fel tud élni ennyi pénzt egy élet alatt is akár?...
A pénzügyi zsenik szépen lepontozták a "bevétel nem egyenlő a profittal" hozzászólásokat. Ez jól mutatja milyen pénzügyi kultúra van ebben az országban.
2017. jan. 29. 19:52
22/26 Fatal_3rror_ válasza:
"Ez jól mutatja milyen pénzügyi kultúra van ebben az országban."
Sajnos a pénzügyi kultúránk kimerül abban hogy dögöljön meg mindenki aki többet keres mint én.
Mondjuk mindig utáltam az ilyen embereket. Tipikus ha én szarul élek, akkor más is éljen már szarul gondolkodás. Magyar ember már akkor a halálod kívánja, ha egyáltalán gondolni mersz arra hogy sokat keress.
Amúgy ahogy írták, a napi 100 ezer bevétel semmit nem jelent, van egy vagon kiadás.
Ráadásul havi 3 millió azért nem egy elkölthetetlen összeg, mikor vannak 3-400 milliós ingatlanok, 20-30 milliós autók, 2-300 ezres hétvégi nyaralások. De ma még egy proli panel is 20 milliónál indul...
2017. jan. 29. 20:46
23/26 anonim válasza:
Nem a pénzügyi zsenik pontoznak le!!
Nézd vissza a toplistát, akinél a "Pont értékelésért" mínuszban van, 40-50-70 pontokkal = szórakozásból pontoznak le, mert értelmi szintjük csak odáig terjed...
2017. jan. 30. 08:26
24/26 anonim válasza:
Sokan írták, hogy a bevétel nem az elkölthető pénz ami igaz is. De ha a napi százezer az elkölthető pénze lenne akkor se olyan eget rengető még. Azt kérdezted el lehet e költeni ennyi pénzt egy élet alatt is? Nem értem havi 3 milliót ne lehetne elkölteni? Ezt komolyan kérdezed? Egy nap alatt is el lehetne akár. Főleg úgy, hogy ő valószínűleg a teljes bevételét értette ez alatt. A mi házunk pl 70 millió forintot ér ami ha a 3 millió a havi bevétel, még nagyon drágának számíthat (mert ugye kiadása is van kitudja mennyi marad meg neki). Magyarországon is vannak 500 milliós házak, szerinted ha ilyeneket akar akkor arra elég a napi 100 ezer forintos bevétel? Hozzáteszem külföldön pl Monaco-ban vannak több 100 millió eurós ingatlanok is. A havi 3 millió a leggazdagabb Magyarokhoz mérten is kevés, de ha megnézed a nyugati milliárdosokat (az ottani pénznemből) akkor a 3 millió nekik az ég világon semmire se elég. Mi is milliós nagyságrendeket keresünk havonta de ezt meg akarjuk növelni mert a gazdagok közé kerüléshez ez nagyon kevés. Muszáj volt írnom, mert nem értem, hogy valaki szerint ez elkölthetetlen pénz. A napi kaja kijön belőle, de nagy célokhoz ez édeskevés. Valakinek pedig nagyok az ambíciói nem csak az a lényeg, hogy legyen otthon kenyér meg vaj esetleg felvágott.
2017. jan. 30. 09:47
25/26 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. Egyébként ennyi erővel egy élsportolótól is megkérdezhetnéd, hogy miért akar még gyorsabban futni, úszni, stb, amikor már így is bőven átlag feletti teljesítményt nyújt. Aki magasabb szinten játssza a "játékot", az nem elégszik meg egy átlagos szinttel, hanem mindig többet akar, mert ezt élvezi.
2017. jan. 30. 12:42
26/26 anonim válasza:
Istenem ennyi érdekes ember.
70 milliós ház hoppa azért az már durva :O Kemény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!