Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért kell csúcsidőben valakin...

Miért kell csúcsidőben valakinek a metró elé ugrania? Nem gondol rá, hogy ezzel több százezer ember napját teszi tönkre?

Figyelt kérdés
Zsúfolt pótlóbuszok, hatalmas késés... Ha már annyira mindegy neki, és mindenképp végezni akar magával, tegye vasárnap!
2014. szept. 3. 10:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet pont most kattant be, aztán inkább beugrott. Én sem értem miért most kell ezt tenni. (Szerencsére engem nem érintett, de nem tudom mit csinálnék ha vizsgára/zh-ra menet valami másik idióta szintén beugrana a metró elé.)
2014. szept. 3. 10:33
 2/18 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogy aki eljutott odáig, hogy öngyilkos legyen, az figyelembe fogja venni, hogy megakasztja a forgalmat?
2014. szept. 3. 10:38
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Az öngyilkosok egy része úgy érzi, hogy az egész világ ellenük van, viszont nem elég bátrak ahhoz, hogy "kemény" bosszút álljanak (aki az, kinyír néhány, számára ellenségnek tűnő embert, aztán magával is végez). Aki nem meri kioltani más életét, a sajátjával pedig úgy van, hogy neki már mindegy, az úgy próbálja megölni magát, hogy azzal minél több embernek rosszat okozzon. Ez a saját, beteges világban azt jelenti, hogy elégedetten távozhat az élők sorából.

Valószínű ez történt ma a hármas metrónál.

2014. szept. 3. 10:40
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha valaki eljut odáig elkeseredésében, hogy a metró kerekei alá ugrik darabokra vágatni magát, abban valószínűleg sok minden lejátszódik, de arra biztos nem gondol, hogy most Gipsz Jakab elkésik miatta a hivatalból.
2014. szept. 3. 10:58
 5/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, az öngyilkosok jelentős része a környezetének szánt figyelmeztetésként követi el tettét. Ez a környezet lehet egy szűk, lehatárolt kör, de lehet általában a nyilvánosság, a teljes társadalom. Ez főleg azoknál van így, akik nem egy konkrét ok (pl. szerelmi bánat), hanem több tényező együttes hatására jutott el az élet eldobásának gondolatáig. Egy ilyen helyzetben az öngyilkosságot elkövetőnek csúcsidőben forgalmas helyen beugrani a vonat elé egy vonzóbb opció, mint vasárnap este a kocsiszíni menet elé vetnie magát valahol Kőbányán, hiszen úgy véli, így nagyobb figyelmet kaphat vagy több embert büntethet meg valós vagy vélt sérelmeiért. Ez egy ilyen társadalmi jelenség. Egyet tudsz tenni: figyelj oda a környezetedben élőkre és segíts nekik, ha lelki problémájuk támad. Továbbá nézz ki alternatív útvonalakat ilyen esetekre, vannak bőven. Ha pedig időre mész, nyugodtan indulj el 20-30 perccel korábban, mint optimális esetben szükséges, én így jártam vizsgázni.
2014. szept. 3. 11:34
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem gondol cuncukám. Pont nem a te problémádra gondol.
2014. szept. 3. 12:19
 7/18 anonim ***** válasza:
Nemtom, de érdekelne, hogy mennyibe kerülne védőfalat építeni a metró peronokra, ahogy az sok fejlett országban is van.
2014. szept. 3. 12:22
 8/18 anonim ***** válasza:

ma 12:22

Persze, védőfalat. Meg hálót a hidak alá. Meg védőfalat a vonatsínek mellé, meg kerítést az erdő fái közé. Mindezek elég általános helyszínek az öngyilkolóknak.

2014. szept. 3. 12:35
 9/18 anonim ***** válasza:
A kérdés egy nettó baromság. Mindenesetre nem semmi ami a városban van ma
2014. szept. 3. 13:48
 10/18 anonim ***** válasza:

ma 12:35:

Miért is? Teljesen normális a fal. Baleset megelőzés. Tudod egyáltalán, hogy miről beszélek, vagy azt se tudod miről van szó? Szerinted akkor a liftekhez se kell az ajtó igaz?

2014. szept. 3. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!