Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért kell csúcsidőben valakin...

Miért kell csúcsidőben valakinek a metró elé ugrania? Nem gondol rá, hogy ezzel több százezer ember napját teszi tönkre?

Figyelt kérdés
Zsúfolt pótlóbuszok, hatalmas késés... Ha már annyira mindegy neki, és mindenképp végezni akar magával, tegye vasárnap!
2014. szept. 3. 10:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
# 8: én értem, hogy miről beszélsz: lehetetlen az öngyilkosok ellen tenni, ha a hídról akarnának leugrani, vagy a vonat elé vetni magukat. Itt is, meg tudják bénitani a forgalmat. A metrónál, viszont van megoldás, vagyus, amit Kamumail nevű felhasználó felvázolt, az nem lehetetlen. A peronfalat, más városokban alkalmazzák, kár, hogy nálunk nincs ilyen (legalább a metró legyen a biztonságosabb és ne a "dögöljön meg a szomszéd tehene" stílusban kell kioktatni a másik felhasználót).
2014. szept. 3. 14:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne kerüljön arra sor, hogy úgy írok véleményt az életüknek ilyen módon véget vetőkről, hogy nem modorálom, hanem szabadjára engedem magam!

Láttam egyszer osztálytársamat másnap sírva mesélni, mert látott egy ilyen esetet. Én MÉG szerencsére nem, de gondolom BAROMI megviselő látvány lehet!!!!

A metróvezetőt is nagyon megviselheti, az utasokat főleg.

Néha eszembe jut, hogy mi lesz, ha látok én is ilyet (sokszor utazom hátul a metrókon, a peron végén állok). Valószínű hozzám is jön majd egy mentő, ha látok ilyet....

Másik...

Múltkor úgy értem délután ötkor a Stadionokhoz a 130-as buszhoz, hogy épp metrópótlás volt. Megnéztem telefonon az okot és dühös lettem. Nagyon!

3-400 ember ott áll a megállóban, esélyük sincs felszállni a metrópótlóra és a másfelé menő, sokkal lassabb trolira tömörülnek fel, hogy legalább eljussanak valahova.

Lehet, hogy a beteg nagymamájához megy, vagy az első napon oviban levő gyermekéhez siet vagy siet otthon főzni mindezt 8-9-10 óra munka után hulla fáradtan.

És azt tapasztalja, hogy nincs mi elvigye (alternatíva metróra alig), mert egy önző embertelen izé (remélem ez még moderáltnak számít) úgy gondolja, így menekül a saját gondjai elől.

Reggel még rosszabb. És ha a 80 nettót hazavivő, egyedülálló anya már egyszer késett a munkahelyéről, mert a gyerek reggel hányt és fel kellett hívni a nagyszülőket, másodszor késik, mert "valaki" a metró elé ugrott, és kirúgják? Akkor mi lesz vele a továbbiakban?

Induljon fél órával előbb... igen, néha kivitelezhető. De fél óra se elég, amikor nem jár a metró, dugó van és nincs alternatíva.

2014. szept. 3. 15:57
 13/18 anonim ***** válasza:
De ha az a célja, hogy ezzel keresztbe tegyen többtízezer embernek, köztük néhány elveszti az állását vagy pszichiátrián kell kezelni, mert látta az esetet, akkor ezt a célt biztosan eléri...
2014. szept. 3. 15:59
 14/18 anonim ***** válasza:

# 7/13

mutasd a falat.

2014. szept. 3. 16:23
 15/18 anonim ***** válasza:
2014. szept. 3. 16:26
 16/18 anonim ***** válasza:

14-es, tessék:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 3. 16:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk a metró elé ugrás sem a legbiztosabb halál.

Lánglovagok oldalon volt képsorozat arról hogy fazon kiugrott metró elé, és beköszönt a szélvédőn.

[link]

Amúgy ja, egyrészt köcsögség még utoljára kicseszni másokkal, de aki oda jut az messze le fogja ezt szarni.

2014. szept. 3. 21:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt magyarázom. Sokszor pont az a célja egy öngyilkosnak, hogy valamilyen szinten bosszút álljon azokon, akiknek a megoldhatatlannak tűnő problémáját tulajdonítja. Van, aki ezért golyót ereszt pár ártatlan emberbe, van, aki csúcsidőben metró elé ugrik. Minden relatív... mindenesetre nyugodjon békében az illető, a szemtanúknak pedig jobbulást kívánok!
2014. szept. 3. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!