Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van már valakinek tapasztalata...

Van már valakinek tapasztalata a FleetYou-val?

Figyelt kérdés

Új dolog, látom most hirdetik magukat facebookon. Aki nem ismeri annak annyit mondanék hogy futárkondi lehet egy alkalmazással (ételt szállítani) biciklin, motoron stb. gondolom Budapest és környékén, amikor te akarod és ráérsz.

Van aki kipróbálta már? Hogy fizetnek? Kérem, csak olyan írjon akinek van már tapasztalata, köszönöm!

2017. jan. 14. 13:08
 1/1 Zsolt Kiss 1989 válasza:

Szia!

Én most is náluk dolgozom, így, úgy gondolom, hogy pontos képet tudok adni neked a munkáról a FleetYou-nál.

Kezdjük az elején. Én úgy kerültem hozzájuk, hogy regisztzráltam a FleetYou weboldalán. Itt vol néhány kérdésük hozzám, amire válaszoltam. Ezt követően telefonon felkeresett egy kedves munkatársuk és tájékoztatott a további részletekről. Elmondta számomra, hogy fontos, hogy számlát tudjak adni nekik, mert csak ezt követően tudják kifizetni a kiszállítások után járó összeget.

Nekem ez nem gond, mert nappali hallgatói jogviszonnyal rendelkezem, így a KATA adózási formában mindösszesen havonta 25 000 Ft-ot kell befizetnem fix-en, cserébe nem csesztet a NAV és senki más.

Választhattam, hogy milyen jellegű futár szeretnék lenni. Olyan, aki néha bekapcsolja magát aktívra és kiszállít, vagy olyan, aki megmondja, hogy mikor tud jönni fixen.

Én az elsőt választottam, így kicsit nagyobb a szabadság. Csupán egy melegentartó táskát kellett vennem, aminek összege úgy emlékszem, hogy 15 000 Ft volt. Ez volt az egyetlen, amire szükségem volt az induláshoz.

Elsők között voltam, akik csatlakoztak hozzájuk és egyáltalán nem bántam meg. A címpénz korrekt, úgy is, hogy én autóval szállítók ki. Akik bringával tolják azoknak pedig még jobban megéri. De én kényelmes ember vagyok, így marad az autó . :)

Kifizetés hetente történik. Átlagosan hetente 60-80 0000 Ft-ot tudok megkeresni náluk, ami egy hónap alatt átlagosan 240-300 000 Ft. Úgy gondolom, hogy ez elég jó, főleg, hogy egyetemista vagyok. :)

Borravaló is akad szépen. A FleetYou applikáció baromi jó. Segít neked mindenben. Van egy szuper oktató videójuk is, aminek segítségével pillanatok alatt megtanultam kezelni.

Jelenleg valóban Budapesten érhető el a szolgáltatásuk.

Remélem sikerült neked összefoglalnom mindazt, amire kíváncsi voltál. Én baromi jól érzem magamat a FleetYou csapat tagjaként. Tulajodnképpen én vagyok a saját magam főnöke. Nincs hülye diákmunka többé kevés pénzért, cserébe van sok szabadidőm, amiben én döntöm el azt, hogy mikor akarok dolgozni.

2018. febr. 27. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!