Mivel kezdődik az állásinterjú általában?
Figyelt kérdés
Mi az első néhány mondat, kb. miről zajlik egy párbeszéd a legelején?
Volt már esetleg olyan kezdésben részetek, amin meglepődtetek?
2017. jan. 26. 07:44
1/4 anonim 

válasza:

"Meséljen magáról pár szóban" egyszerűnek tűnik de.... én volt mikor csak makogtam... :D
2/4 anonim 

válasza:

Változó, nekem volt olyan, hogy ilyen kis "small talk"-kal kezdődött, hogy nehéz volt - e idetalálni, hogy vagyok, ilyesmi. Aztán jönnek a szokásos részek, hogy beszéljek magamról, stb.
De voltam olyanon is, ahol szituációs feladatokat kellett megoldani vagy ahol logikai feladatok voltak.
3/4 anonim 

válasza:

köszönéssel kezdtünk, aztán megkérdeztem, az interjúztató csajt, hogy milyen egy híres színész nevével élni?
4/4 anonim 

válasza:

A smalltalkot leszámítva általában valóban azzal, hogy mesélj magadról pár szót (ilyenkor általában ugye a szakmai múltad érdekli őket, és nem az, hogy baktalórántháza külsőn születtél, és hova jártál általánosba, meg hány testvéred van).
Esetleg megkérdezik, hogy miért jelentkeztél, mit hallottál a cégről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!