Lenne igény egy 50 sikertelen állásinterjú című könyvre?
Figyelt kérdés
2017. jan. 12. 16:49
1/13 anonim válasza:
Nem. Sokan saját maguk is átélték, így nem kell elolvasniuk.
Azok akik nem élték át ( pl: én) meg azért nem olvasnám el, mert nem érdekel mások sikertelensége.
2/13 A kérdező kommentje:
"Nem. Sokan saját maguk is átélték, így nem kell elolvasniuk."
Érdekes. Amikor rákérdeztem hány állásinterjú a rekord az ismerettségi körötökben, az volt a válasz, hogy max 5.
2017. jan. 12. 16:57
3/13 anonim válasza:
Nem. Ahogy az oldalon haszontalan kérdésekben való non-stop önsajnáltatásodra sem.
4/13 anonim válasza:
Tekintve hogy már a 30-adik "állásinterjúdnál" is unalmas volt a kamu nyavajgásod hallgatni, így nem.
5/13 anonim válasza:
Te vagy az a bukott jogász,aki itt nyafog hogy nem bír elhelyezkedni a diplomájával?
6/13 Estádio de Felchút válasza:
Engem nem érdekelne. Sikerorientált vagyok, nem fizetnék azért, hogy mások kudarcairól olvassak.
Arról viszont szívesen olvasnék, hogy mit tettél 50 sikertelen állásinterjút követően annak érdekében, hogy a következő sikeres legyen.
7/13 anonim válasza:
Engem érdekelne. Hogy milyen helyeken voltál és miért utasítottak el téged.
8/13 anonim válasza:
Hallod add már ki azt a kib *szott könyvet ne minket traktálj a f *szságaiddal.
10/13 A kérdező kommentje:
#9: De.
2017. jan. 16. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!