Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fizetési igény kis cégnél?

Fizetési igény kis cégnél?

Figyelt kérdés

Irodavezetői állás, több éves tapasztalattal, középfokú végzettséggel.

Több éve nem voltam már állásinterjún és fogalmam sincs, hogy manapság milyen fizetési igényt lehet bemondani egy ilyen munkakörre.

2013. ápr. 15. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez a munkakör elég tág fogalom...

Szerintem bruttó 200-250-et próbálj meg.

2013. ápr. 15. 14:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Titkársági munka, számlázással, ügyfélszolgálati, ügyintézői feladatokkal. Napi 8 óra. Szóval semmi extra, amennyire tudom. Bruttó 200-250 nem sok egy kis cégnél? Azt olvastam máshol, hogy ennyit a multiknál keresnek.

Én kb. bruttó 160 000 körül gondoltam. Vélemény?

2013. ápr. 15. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha 160-at szeretnél, akkor azért kérj 200-at :)

Alkudni is kell, nem?

Azt nem írtad, hogy melyik városban vagy, de mondjuk Bp. multinál már talán a recepciós is megkapja a 200-at.

2013. ápr. 15. 14:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Budapest! A 160-at bruttóba gondoltam. Nagyon alulértékelem?

Legutóbb amikor interjún voltam, ott 140 000 kezdő fizetést ígértek és a próbaidő után 170 000 lett volna. De nem vettek fel és nem kérdeztem meg előtte hogy bruttóba vagy nettóba gondolták. Sajnos nagyon kijöttem már a munkakeresés fortéjaiból...

2013. ápr. 15. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindig bruttóban kell érteni!
2013. ápr. 18. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!