Magyarországon miért nincs igény a dolgozók részéről a távmunkára, és a részmunkaidős állásokra?
Figyelt kérdés
2017. jan. 11. 20:09
1/7 anonim válasza:
Van igény, a lehetőség viszont kevés.
2/7 anonim válasza:
A dolgozók bizony szívesen maradnának otthon, de a munkahely nem engedi! A részmunkaidő meg nem fizet annyit, mint a teljes állás.
3/7 anonim válasza:
Igény az lenne rá...mint a régi viccben.
De Mo. a gyártósori összeszerelőmunkások országa. Otthonról hogy szereli össze azt, amit a gyárban a soron kell?
4/7 anonim válasza:
Van ra igeny, es van ahol lehetoseg is van ra.
5/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a gyári munkára gondoltam...
Én úgy látom h egy ilyen álláshirdetés sincs..
És ennek lehet az is az oka, hogy nálunk pl. nagyon jól elvannak bent az emberek... bent élik az életüket... senkinek nem probléma, h nincs lehetőség távmunkára, csak nekem...
2017. jan. 12. 18:30
6/7 anonim válasza:
Altalaban az ilyen helyeket nem meghirdetni szoktak, hanem az adott cegnel van ra lehetoseg, ha olyan a munkakor es a munkavallalo.
Nagy multiknal tobb eselyed van ra, probalkozz naluk.
7/7 anonim válasza:
Hogyne lenne igeny reszmunka ideore Magyarorszagon?? 4 oraba vagy bejelentve azt 12ot dolgozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!