Ti szoktatok izgulni állásinterjú előtt?
Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 15:59
1/8 anonim 

válasza:

Persze. Szerintem ez normális. Mégis egyfajta vizsga szitu a felvételi is.
3/8 anonim 

válasza:

Meg az elejen izgultam nehany helyen, de mar elmult. 50 sikertelen allasinterjum volt eddig.
5/8 anonim 

válasza:

Sok sikeres interjún vagyok túl, én is sokat interjúztattam, de még mindig izgulok, ha interjúra megyek.
6/8 anonim 

válasza:

Én is szoktam vagy ha új dolgot kell megtanulni.
7/8 anonim 

válasza:

régen igen, amikor én kerestem munkát
jelen piaci helyzetben, engem keresnek, és az elmúlt több, mint évben egy interjúra mentem el hobbiból, farmerban és pólóban (azt hiszem látszott rajtam, hogy nem akarok munkahelyet váltani :D)
8/8 anonim 

válasza:

Nem izgulok. Van stabil munkahelyem, és csak akkor fogok váltani, ha tényleg megéri. Egyenlő félként tárgyalok, egy szimpla adás vételnek tekintem a dolgot. Munkaerőt pénzért. Addig vagy tárgyalási pozícióban amíg alá nem írtad a munkaszerződést. Ez viszont általában nem tetszik a nagyságos HR személyzetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!