Ha megkérdezik állásinterjún hogy miért nem vettek fel eddig sehova mit mondjak?
Figyelt kérdés
50 sikertelen állásinterjúm volt eddig.2017. jan. 2. 12:57
1/15 anonim válasza:
Honnan tudja az interjúztató hogy volt 50 sikertelen állásinterjúd?
2/15 A kérdező kommentje:
Az elmúlt években csak állásinterjúkra jártam. Sajnos azt is titokba kell tartanom, amit most dolgozok. Nem tudok mit mondani.
2017. jan. 2. 13:34
3/15 anonim válasza:
nyugodtan írd be hogy prosti vagy... lehet a főnök értékelni fogja hogy számíthat rád egyéb téren is :)
4/15 anonim válasza:
azt szoktam mondani, hogy nem minden pozíciót pályázok meg. Nem egyszer meg nekem nem felelt meg az adott lehetőség.
vagy azt, hogy közben folyamatos alkalmi munkám van.
5/15 anonim válasza:
Na már hiányoltalak. Olyan rég írtál ki kérdést. Azt hittem már történt valami.
6/15 anonim válasza:
"titokba kell tartanom"
Nyelvhelyességed még mindig nulla. Kamus vagy továbbra is!
8/15 A kérdező kommentje:
#7: De. Ha felvettek, akkor abbahagyom. Bár lehet mellékállásban folytatni fogom.
2017. jan. 2. 16:17
9/15 anonim válasza:
valami képet hagy lássunk már, lehet nem is vagy rossz és nem is kell új állás után nézned :))
10/15 anonim válasza:
igen, én is elképzelhető hogy gyakori vendéged lennék
esetleg privátban ha gondolod elküldheted az "oldalad" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!