Ha megkérdezik állásinterjún hogy miért engem vegyenek fel és ne a normális jogászokat, akik most végeztek akkor mit mondjak?
Mi az hogy normális jogász?
Te normálatlan vagy?
Ha ez a "normális jogász" kifejezés azt jelenti, hogy a leendő munkahely jogi végzettséggel rendelkező "normális jogászt" keres, te pedig még a jogi egyetemnek a közelében sem jártál,
... miért is gondolod, hogy egyáltalán megfelelsz nekik???
Persze, ha már te is elvégezted a jogot, és a fenti kérdésre pl. azt válaszolnád, hogy: azért mert én vagyok a legjobb!!! de ezt azért el is kellene hinned magadról... no meg később bizonyítanod. Menni fog?
"Ha ez a "normális jogász" kifejezés azt jelenti, hogy a leendő munkahely jogi végzettséggel rendelkező "normális jogászt" keres, te pedig még a jogi egyetemnek a közelében sem jártál,
... miért is gondolod, hogy egyáltalán megfelelsz nekik???"
Nekem már 50 sikertelen állásinterjúm volt. Miért ne olyan jogászt vegyen fel akinek még nem volt sikertelen állásinterjúja?
"Mi az hogy normális jogász?
Te normálatlan vagy?"
xdddddddd
Na szóval, oda mész az interjúra és akivel interjúzol ezt kérdi tőled, - Na szépasszony árulja el nekem miért magát vegyem fel, és ne a frissen végzett jogászkát ?
Ilyen hülyeségeket kérdeznek, tényleg (?)
Én erre azt mondanám; miért, miért (?) azért mert én vagyok a Superman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!