Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akiknek sok pénzük van, de...

Akiknek sok pénzük van, de eldrogozzák és elbulizzák, azoknak mégis hogyan lehet sok pénze?

Figyelt kérdés

Ugy értem, hogy ha ilyen hedonisztikus a jellemük, akkor hogyan lehetnek sikeresek?

sok pénze csak a megfontolt, céltudatos, előrelátó bölcs embereknek lesz, nem?

2017. jan. 14. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Ezek az emberek általaba nem önerőböl érik el amijük van.
2017. jan. 14. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a megfontolt, celtudatos, elorelato, bolcs (LOL) embereknek lesz sok penzuk. Ez csak ilyen Gazdagpapi hulye szoveg, amivel megetetik a csoro szerencsetleneket, hogy befizessenek a szeminariumokra.

Gazdag az lesz, aki:

a) szerencseje volt es jokor volt jo helyen: hallott valami nagy uzletrol

b) erti a teruletet, amit le akar fedni, atlatja es jol szervez

c) ahogy egy tanulatlan ismeros fogalmazott: "en tudom, hogy nem vagyok okos, de ha jon egy problema, akkor addig megyek, amig meg nem oldom" vagy a masik kedvencem, amit mondott "minek akarsz annyira tanulni, vallalkozz es utana te fizeted, hogy neked dolgozzanak, nem te dolgozol masnak, ha z az almod"

A megfontolt, elorelato, celtudatos, bolcs (jaj, de nem birom ezt a szot) emberbol tokeletes dolgozo lesz.

2017. jan. 14. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

Hat persze, hogy nem onerobol lett gazdag! Miert napi 8 oraban nem fog egyedul millios ceget csinalni.

b) peldaja: Kiment Nyugatra egyedul. El kezdett dolgozni. Napi 10-14 orat heti 6 nap. Aztan rajott, hogy ebbe beledoglik. Atlatta a szakmat. Csinalt o ceget, 3 eve 20-an dolgoztak neki.

"rajottem, hogy egy eletem van, es az idom veges, hiaba dolgozom heti 6 napot, abbol sose leszek gazdag, igy most masok dolgoznak helyettem"

es nem kell felreerteni, a no dolgozoi is jol jartak, kaptak munkat, fizetest, az ugyfel is elegedett volt, ilyen egy jo vallalkozas: minden fel profital a kapcsolatbol.

2017. jan. 14. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
61%

Nincs összefüggés a "pénzcsinálás" és a pénzszórás között.

Minden rétegben van aki szórja a pénzt és van aki megbecsüli, vagy épp akkora sóher hogy még magától is sajnálja.

Na meg nem mindegy mennyi pénzed van. Van aki a minimálbért is képes elinni, de ha valaki havi szinten milliós bevételekre tesz szert, annak nem fog megkottyanni több 100 ezres kiadás sem.

2017. jan. 14. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen. Inkább azt mondanám, hogy a céltudatos, és szorgalmasoknak. A szorgalom kifejeződhet olyan szakmai képesítés kitanulásába, ami utána jól fizető álláshoz, vállalkozáshoz vezethet. Majd az ebben befutott karrier is befektetést igényel, ami nem csak pénzbeli tőkében fejeződhet ki,hanem a beletett munkát is jelenti.

A nagy terhelés, igényli a kiégés elleni védekező mechanizmusokat is. Ők így lazítanak, az olyan munka mellett, amivel jól keresnek, vagy egyfajta folyamatos utánpótlásuk van szinte állandó jellegű bevételből.

Nem kell azon agyalni, ha jól építi fel a karrierjét és a költségvetését, hogy miből tudja fizetni a költségeket, tudjon félretenni, visszaforgatni, befektetni és ami azon felül marad állandó jelleggel, meg rekreációra költi.

Ez lehet akár bulizás, akár prostik, akár drog, vagy bármi más olyan szenvedély, ami kikapcsolja a mókuskerékből. Egyszerűen mert kell a rekreáció, különben kiégnének, vagy felrobbannának a terhelés miatt.

Kicsit olyan ez, mint a Wall Street Farkasában.

2017. jan. 15. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!