Ha egy állásinterjún megkérdezik, hogy mekkora fizetést várok, akkor vissza lehet kérdezni, hogy mekkora összeget hajlandóak adni?
Miért ne lehetne visszakérdezni?
Visszakérdezel: Önök mennyire gondoltak.
Nekem volt olyan állásinterjún, hogy ült velem szembe a fickó, ő volt az ügyvezető, nagyon vágta a fejeket. Már a fsz@m kivolt az egész interjúval, kérdezte mennyit szeretnék, erre visszakérdeztem mennyit gondoltak, hogy mostmár helyre tegyem mi a retket gondolnak.
Nyugodtan kérdezz vissza, legalább helyre rakod mi van a fejükben. Mondanak egy összeget sokat elárul, mit gondolnak rólad, komoly emberek, stb. Most visszanyögi hogy szerződés és minimálbér, sokáig nem maradsz az biztos.
"miért , nincs bértábla ? Ha nincs de f @sza, akkor bármit lehet, mindent, nettó 800 ezerrel megelégszem."""
ja ezt én is eljátszom egyszer.
nincs bértábla? akkor 7 millió per hó, előre utalva.
Amikor volt állásom és úgy járkáltam interjúra, és nagylegény voltam emiatt, akkor volt h én is helyretettem egy-egy idióta interjúztatót.
Mikor láttam h a cég totál nem szimpi, megkérdezték "bértárgyalás" címén h mennyit kérek, (magyar ember tudja h a bértárgyalás csak a nevében tárgyalás - arról szól h ha nem ígérsz bőven a munkáltató alá akkor csak hallgatnak, 2 hét múlva jön egy levél h sajnos nem felelsz meg, nincs tárgyalás v ilyesmi) Közöltem velük h 2 millió nettót kérnék (a reális valahol 300 ezer Ft környékén lett volna). Mondják ez az éves vagy havonta? Én meg fapofával h hát havonta, mit gondoltak?
És ott ülnek, látszik h teljesen összetörtek lelkileg. A nagyfőnök, vakargatta a fejét rendesen. Mégiscsak elcsesztek rám 3-4 órát már a 3 körös interjún (hé, mellesleg én is elcsesztem ugyanennyi drága időt!).
Látszott a fejükön, nem hiszik el, h ennek a szemétnek van pofája nem minimálbért kérni.
Alig bírtam ki röhögés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!