Évek múltán ti visszamennétek oda dolgozni ahonnan eljöttetek?
10-es vagyok, kiegészíteném egy mondatomat:
"Nem hinném, hogy bármikor is visszamennék egy régi helyre - holott mindenhonnan kulturáltan jöttem el, jó viszonyban.
Ami nekem betette anno a dolgot az két eseményből állt.
1. a váltótársunk aki egyedül volt, belémkötött, hogy állítólag én nem csinálok semmit, mindig lófrálok, neki azt mondták a raktárban. ( a polírozó ott volt elkerítve). Persze az ember hiába védte magát, hiába mondtam a közvetlen munkatársamnak aki amúgy harminc centire dolgozott tőlem, hogy mondja már meg ő is, hogy dolgozok, a darabszámok sem lennének meg ha nem cisnálnék semmit. de a faxfej csaj mosolygott. persze mikor elment a másik mondta, hogy csak belém akart kötni a váltótárs valszeg.
2. amikor utána meg ez akivel együtt volna kötött belém mert arcomon műtöttek, bevolt varva a seb és szerdától hétfőig nem voltam, hogy el ne fertőzzön, és mert énmiattam ő ment szombaton is, így fusimelótól esett el miatt.ja, meg hogy ő lexarja mit akarok még tanulni, ha ő megy szombatonként én is menni fogok. Ezt arra mondta dühében, mert mondtam neki azelőtt egy hete, hogy háromhavonta lenne oktatásom, és ha pont ránk esik a szombat akkor nem tudnék menni. ismétlem három havonta egy szombat. :)
Nah ezek után mondtam azt, hogy köszönöm ez amúgy sem kéne, de így mégjobban. Most meg mondom amit mond tesóm hogy mienek a vezetők. jönnek mennek ott is, meg ez ennek a rokona az annak... és fúrják egymást. Érdekek ütköznek a részlegek közt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!