Kisgyermekes anyukák! Visszamennétek egy ilyen munkahelyre dolgozni,10-12 órázni, főleg ha 4 órában vagy csak bejelentve?
Én tisztán emlékszem, hogy anyukám is este 7-ig dolgozott ovis koromban, nem éreztem azt, hogy a törődésben hiányt szenvednék. Apu otthon volt velem, mire anyu hazaért, már megfürödve vártuk, lefekvésig minőségi időt töltöttünk együtt. Ha csak ennyi lenne, én nem látnám annyira gázosnak.
De úgy, hogy hétvégén sem vagy szabad, nyáron szabadságot sem kapsz, amiatt már igen. Keresnék mást!
Hát erről szól a vendéglátás sajnos. Nem egy családbarát munkaidőbeosztás van.
Én 37. hétig dolgoztam terhesen 14 órás műszakban, de mindketten tudtuk a főnökkel, hogy gyes után nem megyek oda vissza (pedig mindenki visszavárna, és szerettem is).
Ezért most, hogy itthon vagyok, tanfolyamra járok, hogy legyen egy szakmám, amiben elhelyezkedhetek "normál" munkaidőben.
Semmiképpen nem vendéglátóznék gyerek mellett, pedig nagyon szerettem, de akkor semmi időm nem lenne a családomra, háztartásra, stb. (mi megoldani sem tudnánk, mert férjem szakács...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!