Évek múltán ti visszamennétek oda dolgozni ahonnan eljöttetek?
Bár minden túlzás nélkül mondom, hogy mindenhonnan jó viszonyban jöttem el, sok kollégával is tartjuk a kapcsolatot(akivel ott is utáltuk egymást, azzal nyilván nem), én egyetlen helyre fontolnám meg a visszatérést. Az volt az álom munkahelyem, csak határozott idős szerződéssel voltam, nem lehetett hosszabbítani. De oda is csak alapos mérlegelés után mennék vissza.
De ez én vagyok. Nálad szerintem azt kell eldönteni, hogy csak a kollégákkal volt-e baj, mert ha igen, és azóta tényleg elmentek, a munkádat meg szeretted, akkor lehet, érdemes visszamenni.
Ha a helyesírásod tart vissza, azt megértem. Gáz lenne így önéletrajzot beadni.
Más indokot nem látok.
Nos, kívülállóként számomra egy olyan kép alakult ki, hogy van egy hely, ahol nem hirdetnek állást, de Te vissza szeretnél menni - vagy mégsem... :D - van a főnökség, aki fúrja egymást, ami nem szimpatikus Neked (ezt megértem), és úgy általában, semmi jót nem vettem ki a szavaidból, hogy miért szeretnél visszamenni? Úgy látom, inkább a kényszer hajtana... Nagyon sok múlik azon, hogy hogy jöttél el? Volt egy munkahelyem, ahol egy kollégánk úgy ment el, hogy beolvasott a főnökségnek, csapkodott, stb. majd 2 év múlva , mikor kiderült, hogy nem jött be a számítása, visszakönyörögte magát. Hát, mi nem mondjak, nem lettem volna a helyébe: mindenki rajta köszörülte a nyelvét, hogy mekkora egy lúzer.
Igencsak nem vagyok már fiatal, de én mindig úgy jöttem el egy helyről, hogy maximálisan kidolgoztam ott magam: amíg csak egy kis szikrát éreztem magamban, hogy még van remény, addig maradtam. Nem hinném, hogy bármikor is visszamennék egy régi helyre.
Ha a testvéred ott dolgozik, akkor meg főleg tudhatod, mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!