Szerintetek hogy írjam meg a motivációs és kísérőlevelemet?
Sziasztok!
Egy évig dolgoztam egy munkahelyen, amit nagyon megszerettem. Diákmunka volt, de eljöttem, mert teljes állásban szerettem volna tovább dolgozni.
A jelenlegi helyemen hamarosan lejár a szerződésem, nem tudok még a hosszabbításról. Tartom a kapcsolatot az előző munkahelyemről egy-két emberrel és tudom, hogy van üresedés, így arra gondoltam, hogy írok a HR-osztálynak, hogyha van esetleg hely, rám számíthatnak.
A kérdésem az, hogy ugye akkor tegeztem mindenkit ott, hogy a motivációs és a kísérőlevelemet, amivel együtt megküldöm az önéletrajzomat, tegezve vagy magázva írjam?
Konkrét személynek fogom elküldeni, akivel szintén tegezőviszonyban álltunk.
A másik kérdésem, hogy szerintetek ez nem nagyon nyomulós?
Ha ismered őket, személyesen keresd fel őket. Azzal mindenképp nagyobb esélyed lenne.
Utána ha kérik a "bürokráciának" az önéletrajzot, akkor legyen egy a táskádban és máris odaadhatod nekik. Ezzel látják a felkészültségedet is. Akkor nem fontos a motivációs levél. Majd ők mellé teszik a saját ajánlásukat, ha nem ők a döntéshozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!