Butaság lenne ilyesmit beleírni önéletrajzhoz fűzött motivációs levélbe? Vagy meg lehet fogalmazni professzionálisabban?
Egy álláshirdetésben megtaláltam azt a munkát, amit igazán szeretnék csinálni, aminél végre meg tudnék állapodni és azt mondani igen, most már jó helyen vagyok (ami rám egyébként nem nagyon jellemző).
Viszont a kritériumoknak nem felelek meg száz százalékban pl nincs különösebb tapasztalatom.
A munkakör általában jól fizet, de engem itt most nem érdekel a pénz (nincs családom, még mondhatom ezt), ezért arra gondoltam hogy a motivációs levélben megemlítem azt is hogy hajlandó vagyok a lehető legalacsonyabb fizetéssel kezdeni, amíg tapasztalatot szerzek és próbaidőn vagyok stb... Nem tudom, talán ha látnák hogy tényleg eltökélt vagyok és hajlandó vagyok időt energiát áldozni a fejlődésre és társaira.
Ez egyrészt hülyeség, másrészt neked kell fizetést mondani, így mondhatsz a piaci ár alatti összeget is.
Ha beleírod, csak magadat degradálod,
A motivációs levél egy "reklámanyag" amelyben megpróbálod meggyőzni a munkáltatót, hogy te vagy a legjobb jelölt a feladatra.
A konkrét munkakör és a te szakmai tapasztalatod ismerete nélkül elég nehéz segíteni az ügyfélkábító duma összeállításában.
Az alacsonyabb fizetésért való melózást nem említeném.
Inkább utánanéznék rendesen a neten a cégnek, és a motivációs levélben fényezném őket, hogy nagyon szeretnék ennek a profi csapatnak az egyik jól húzó tagja lenni, mert szuper a csapat és perspektíva és bla,bla bla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!