Betegségem alatt a munkahelyem hirdeti a pozíciómat. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap és a mai napon otthon maradtam mivel benyaltam egy vírust és hánytam meg minden. Azonban a mai napon megláttam, hogy meghirdették azt a pozíciót amire én jelentkeztem anno, és már látom, hogy küldözgetik mások az önéletrajzaikat. Szó volt róla, hogy lesz bővítés és keresnek még embert de ez nem mostanában lett betervezve. Mégis mit csináljak? Írjak nekik hogy kiakarnak rúgni vagy mi?2017. jan. 3. 12:35
1/5 anonim válasza:
Ha bolt róla szó, hogy bővítés lesz, akkor lehet, hogy mégiscsak plusz embert vesznek fel, még ha eredetileg nem is most tervezték. Sok mindent nem tudsz tenni, mit érsz el azzal, ha megkérdezed, ki akarnak-e rúgni? Majd ha meggyógyultál, visszamész, és meglátod, mi a helyzet, addig ne kattogj ezen. Lehet, ´pont azért most keresnek új embert, mert most vették észre, hogy te is megbetegedhesz, és akkor kell a helyettesítés.
2/5 anonim válasza:
"Tegnap és a mai napon otthon maradtam"
Értesítetted erről a főnöködet?
3/5 A kérdező kommentje:
persze hogy szóltam, azt mondták oké
2017. jan. 3. 14:51
4/5 anonim válasza:
Hát vagy bővítés van és kapsz egy ú kollégát, vagy hamarosan utcára raknak. Mit tegyél? Keress el keresni másik állást!
5/5 anonim válasza:
Legbölcsebb ha csendben maradsz majd kiderül mit hoz a jövő.
Amúgy mi lett a végeredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!