Hogy lehet szorgalommal meggazdagodni például miután szerez egy gazdasági diplomát meg beszél angolul és németül egy ember, majd elkezd dolgozni külföldön havi 1800 euróért?
Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 21:32
31/32 anonim válasza:
Ha multis karrieren keresztul gondolod, akkor jobb esetben akàr 35-40 èves korra a csùcsra èrhetsz, akàr ittthon is netto 2-3 millios fizetèsel. De azert ehhez sok szerencse is kell.
Èn fèluton vagyok es ebben a korban, nulla hàtszèl, sôt mínuszròl indultam minden tekintetben. Szoval nincs kehetetlen de a csillagok egyuttallasa sem mindegy(gyk szerencse)
Es van hogy zsakutcaba jutsz. Fel kell isnernies valtani akar kettot lejjebb lèpni hogy aztan harmat feljuss. En is tettem igy.
32/32 A kérdező kommentje:
És egy multinál hogy leszel vezérigazgató, ha se nem családtagodé a cég, se angol nem vagy, se nem a Harvardon végeztél?
2016. dec. 27. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!