Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet szorgalommal...

Hogy lehet szorgalommal meggazdagodni például miután szerez egy gazdasági diplomát meg beszél angolul és németül egy ember, majd elkezd dolgozni külföldön havi 1800 euróért?

Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 21:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Ha multis karrieren keresztul gondolod, akkor jobb esetben akàr 35-40 èves korra a csùcsra èrhetsz, akàr ittthon is netto 2-3 millios fizetèsel. De azert ehhez sok szerencse is kell.

Èn fèluton vagyok es ebben a korban, nulla hàtszèl, sôt mínuszròl indultam minden tekintetben. Szoval nincs kehetetlen de a csillagok egyuttallasa sem mindegy(gyk szerencse)

Es van hogy zsakutcaba jutsz. Fel kell isnernies valtani akar kettot lejjebb lèpni hogy aztan harmat feljuss. En is tettem igy.

2016. dec. 23. 18:41
 32/32 A kérdező kommentje:
És egy multinál hogy leszel vezérigazgató, ha se nem családtagodé a cég, se angol nem vagy, se nem a Harvardon végeztél?
2016. dec. 27. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!