Hogy lehet szorgalommal meggazdagodni például miután szerez egy gazdasági diplomát meg beszél angolul és németül egy ember, majd elkezd dolgozni külföldön havi 1800 euróért?
"A világrangsorba négy magyar egyetem került be, köztük a Corvinus. "
Ja, valahova a vegere.
A penzugyi kezpesek nyugaton is nagyon nepszeruek, oriasi a verseny, egy káeuropai ismeretlen egyetem ismeretlen vegzettsegevel, tapasztalat nelkul, akcentussal neked ott nem sok baber fog teremni.
Nyilvan van olyan aki talal munkat, de oriasi karrierrol ne almodj.
Ez a helyzet, de tagadhatod tovabb.
"A penzugyi kezpesek nyugaton is nagyon nepszeruek, oriasi a verseny"
Ez is hülyeség, Angliában 5,4% a munkanélküliség. Óriási verseny még a szakképzetlen munkaerőpiacon sincs. Miért nem olvasol néha legalább csak az alapoknak utána?
"ismeretlen egyetem ismeretlen vegzettsegevel, tapasztalat nelkul, akcentussal neked ott nem sok baber fog teremni.
Nyilvan van olyan aki talal munkat, de oriasi karrierrol ne almodj. Ez a helyzet, de tagadhatod tovabb."
Az értő olvasásra nem tudlak megtanítani úgy látom, ugyanis a kérdés egyáltalán nem ez volt. Mi lenne ha nem csak süketelnéd a butaságot, hanem odafigyelnél arra, hogy mi volt az, amit a másik kérdezett?
"Ez is hülyeség, Angliában 5,4% a munkanélküliség. Óriási verseny még a szakképzetlen munkaerőpiacon sincs. "
Szerintem meg vegyel vissza az arcodbol, mert nincs mire..
A penzugyi szektor mindenhol nagyon nepszeru, ezert ott oriasi a verseny a poziciokert. Ehhez az altalanos munkanellkulisegi ratanak pontosan NULLA koze van.
A kerdesed pedig teljesen ertelmetlen, tanulj meg elobb magyarul.
Hát de te a gagyi irodai munkákról beszélsz, amiket bölcsész és egyéb idegen szakmákból érkező társaik végeznek, meg az érettségizettek. Én meg CEO fizetésről, meggazdagodásról, hogy hogyan lehetséges.
Nyilván ha hülye vagy és nincs fogalmad a gyártásról, a beszerzésről, a logisztikáról, a marketingről, a közgazdasági alapdolgokról, a hr-ről, a könyvelési és jogi dolgokról és kommunikálni idegen nyelven sem tudsz, valószínűleg se nem választanak meg egy nagyvállalat vezérigazgatójává, se a saját vállalkozásod nem fog menni.
A kérdés az volt, bár eddig nem volt egy értelmes hozzászólás sem ezzel kapcsolatban, hogy ha mindezekhez értesz, akkor az után hogy lehet körülbelül egy londoni ügyvezető igazgatói fizetést elérni?
"A kérdés az volt, bár eddig nem volt egy értelmes hozzászólás sem ezzel kapcsolatban, hogy ha mindezekhez értesz, akkor az után hogy lehet körülbelül egy londoni ügyvezető igazgatói fizetést elérni?"
Feleségül kell venni egy nagykutya lányát vagy férjhez menni a fiához.
"Hát de te a gagyi irodai munkákról beszélsz, amiket bölcsész és egyéb idegen szakmákból érkező társaik végeznek, meg az érettségizettek. "
Te teljesen hulye vagy? Nem errol beszelek, hanem a kozgaz diplomat igenylo allasokrol. Kozgizdakbol nyugaton is Dunat lehet rekeszteni, nem csak Magyarorszagon. Es ezek nalad sokkal jobban fognak erteni ahhoz amit felsoroltal, sot jobban, mert jobb kezlesuk volt, es nekik nem kell idegennyelvtudas mert a sajat anyanyelvukon fognak beszelni, tehat te mindenkeppen hatranyban leszel veluk szemben.
"ha mindezekhez értesz, akkor az után hogy lehet körülbelül egy londoni ügyvezető igazgatói fizetést elérni?"
Nem jott meg le? Sehogy. Ha Londonban ilyen meno csavo akarsz lenni, akkor a minimum az hogy egy jo nevu angol gazdasagi kepzest vegzel el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!