Miért van az hogy a közszférában bagóért dolgoznak mégis szinte csak protekciósokat vesznek fel?
"A közszférát ha elkezdenék leépiteni, a többi aki ott maradna úgy dolgozna mint Sztahanov."
Hahaha. Hát nem. A közszférában nem számít a teljesítmény csak a kapcsolatok. Van hogy csak azért elbocsájtanak valakit, mert egy rokonnak kell a hely. Úgy se azt rúgná ki aki lusta.
Évekig dolgoztam versenyszférában, akkor is nettó 90-120e között kerestem, a túlórákat nem fizették a hétvégét szintén nem, heti 60-70 órát dolgoztam. Gyakran csörgött a telefon este 9-10-11 körül, reggel meg 5,15-kor keltem, hogy beérjek a 7-es kezdésre.
Jelenleg a közszférában vagyok, 6-kor kelek, 8,30-ra megyek, fizetés ugyan annyi, hétvégén évente 8-10 napot kell mennem. 36 órás munkarendben vagyok felvéve, átlag 3-4-ig vagyok, kivéve hétfőn akkor este 8-ig.
Tehát a pénz ugyan annyi, a munkaidő meg a fele, ráadásuk még protekciós sem vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!