Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az hogy a közszféráb...

Miért van az hogy a közszférában bagóért dolgoznak mégis szinte csak protekciósokat vesznek fel?

Figyelt kérdés

2016. dec. 9. 11:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"A közszférát ha elkezdenék leépiteni, a többi aki ott maradna úgy dolgozna mint Sztahanov."

Hahaha. Hát nem. A közszférában nem számít a teljesítmény csak a kapcsolatok. Van hogy csak azért elbocsájtanak valakit, mert egy rokonnak kell a hely. Úgy se azt rúgná ki aki lusta.

2016. dec. 9. 20:00
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Attól még a közszférában nem javulnának meg a munkafolyamatok, hogy kevesebb a dolgozó ember, és mondjuk több osztályvezető meg alibipozíció van, mint érdemi munkát végző ember.
2016. dec. 9. 20:28
 13/14 anonim ***** válasza:
93%

Évekig dolgoztam versenyszférában, akkor is nettó 90-120e között kerestem, a túlórákat nem fizették a hétvégét szintén nem, heti 60-70 órát dolgoztam. Gyakran csörgött a telefon este 9-10-11 körül, reggel meg 5,15-kor keltem, hogy beérjek a 7-es kezdésre.

Jelenleg a közszférában vagyok, 6-kor kelek, 8,30-ra megyek, fizetés ugyan annyi, hétvégén évente 8-10 napot kell mennem. 36 órás munkarendben vagyok felvéve, átlag 3-4-ig vagyok, kivéve hétfőn akkor este 8-ig.

Tehát a pénz ugyan annyi, a munkaidő meg a fele, ráadásuk még protekciós sem vagyok :)

2016. dec. 10. 06:29
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Ennyi okoskodó balfarkat.
2018. szept. 13. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!