Karriertanácsadó tanácsa burnout kapcsán: fél- egy éves utazgatás pihenés szabadság – ez mennyire lehet képben a magyar rögvalóságot illetően? Hol él ez?
Karriertanácsadó tart előadást a munkahelyi burnoutról. Külföldi a fickó USA-ban Németo-ban Angliában tanít egyetemeken és tart előadásokat. Rakat baromságot mond de ami végképp kiveri a biztosítékot: munkahelyi kiégést ha észleljük magunkon ne habozzunk és menjünk el a munkahelyről szabadságra fél- egy évet pihengessünk utazgassunk a világban ismerkedjünk tanuljunk új nyelvet szóval töltődjünk és kerüljünk ki abból a közegből.
!!!!!!
Majd persze – szerinte(…) a munkahelyen tárt karokkal várnak majd vissza hiszen egy pihent feltöltődött dolgozóról van szó aki remek munkát végez majd. De ha nem az se baj hiszen hát találunk másutt is munkahelyet….
Na most egy ilyen barom az hol él? Mondjuk nem itt az fix. mennyire lehet tisztában a magyar valósággal? Mert illenék neki ha már itt Mo-n tart előadást.
Mert amit elmond az talán így van az USA-ban meg németo-ban (bár azt se hiszem igazából)de hogy itt nincs így az fix.
Hát hol engedheti meg magának egy átlagjózsi hogy fél évre eltűnjön szabira utazgatni a világban? Hát 1 hetet alig adnak ki szabira. Hát annyi pénze sincs átlagjózsinak hogy a dagályba elmenjen áztatni a valagát pedig dolgozik reggeltől estig. Utazgatni a világban? Miből mégis? És egyáltalán hát aki fél vére eltűnik hát hol van olyan munkahely ahol nem rúgják ki helyből? Aztán másik munkahely? Hát a fél év tán elég arra hogy másikat találjon. Talán…. mert a fél év nem pihenéssel meg utazgatással fog telni hanem körömrágással hogy van-e annyi pénz hogy ki nem kapcsolják az áramot kenyeret tudok-e venni a boltban és mérgezett egérként rohangálás másik állás után…
pihenés utazgatás… majd a túlvilágon talán. Mert itt biztos nem.
Hol él az ilyen? Hogy mer ilyen bullshittel kiállni?
" nem a gyári melósok számára szólna"
Tán olvass vissza. Én se gyári melós vagyok.
Szellemi munkát végzek annyiért (se) mint amennyit egy gyári melós kap.
És kitörési váltási lehetőségem ugyanannyi. Mehetek máshova ugyanazt ugyanannyiért szopni.-
"az is képes lenne elvégezni a gyári melót"
Egyébkétn ez meg tévedés. Csomó ember van aki még erre se képes.
"Tán olvass vissza. Én se gyári melós vagyok.
Szellemi munkát végzek annyiért (se) mint amennyit egy gyári melós kap."
Az ebédbefizetést gyűjtő néninek tetszik lenni a suliból?
"Személy szerint neked tartott előadást vagy csak véletlenül odakeveredtél az előadására?"
Na álljunk meg, ez így nem korrekt.
Ez akkor úgy lenne korrekt hogy a karriertanácsadó mielőtt még elkezdené megkérdezi: van Önök közt kis pénzű szar melós, átlagjózsi? mert azok még most álljanak fel, ez nem nekik szól.
Na ez így korrekt lenne.
Vagy a karriertanácsadás csak annak szól, akinke már szüksége sincs rá? Ne félj a főnököm pl biztos nem megy el karriertanácsadóhoz.
Minek is menne. Lop eleget a tanácsai nélkül is.
Nettó 75.000ért bérszámfejteni?
Hát mi ez már? :D :D
LOL, bérszámfejtésre minimum nettó 150-200at szoktak adni a full kezdőknek, mármint akinek van papírja róla, tudnak nyelveket és nem totál hülyék.
Elmész szórólapozni azért is többet kapsz, ember. :D
" tudnak nyelveket "
Bérszámfejtéshez mióta kell nyelvtudás? Miért 1+1 az magyarul 2 angolul meg 3 talán?
Vagy azok a jogszabályok ami alapján dolgozunk az spanyolul jelenik meg?
Minek ide nyelv?
Azzal meg hogy mennyit "szoktak" fizetni törölhetem a valagam.
Én is úgy kezdtem neki hogy hitegettek hogy ezért ennyit "lehet" elkérni. Aztán rájöttem hogy KÉRNI azt lehet... de kapni, na azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!