Waberers-Szemerey pályakezdő belföldi kamionsofőrnek jó kezdés lenne?
Figyelt kérdés
Fizetéstől most légyszi tekintsetek el, hallottam már pozitívat-negatívat a cégről, elsősorban az érdekelne hogy meglehet-e ott rendesen tanulni kamionozni?2016. nov. 29. 23:57
31/39 A kérdező kommentje:
túlméretes dolog már tárgytalan, kicsi cég az isten háta mögött, megpróbáltak lehuzkodni, nem jött be nekik :))
most én is keresgélek, van több cég is amit néztem, de szerintem első körben elmegyek a Szemerey-hez hetelős munkára, napi bejárósra ne menjen senki, az nem embernek való :D mivel én sose dolgoztam se hűtővel se ponyvással remélem 1-2 dolgot majd azért elmondanak, ha már belejöttem akkor utána lehet nézegetni másfele is :))
2017. márc. 6. 12:45
32/39 A kérdező kommentje:
de ha valakinek van más cégről infója légyszi írjatok! köszi
2017. márc. 6. 12:52
33/39 anonim válasza:
A hetelős belfölddel a göngyölegezés szopat le 3x :D
34/39 A kérdező kommentje:
mert?
2017. márc. 6. 19:54
35/39 anonim válasza:
Állandóan pakolgatni kell a raklapokat, nemcsak úgy van, hogy hozol-viszel valamit, mindig csomó raklappal járnak a pót elejében és nem győzik osztályozni meg rakosgatni, aztán el is kell vele számolniuk. Tapasztalatszerzésnek nem annyira rossz, de hidd el, a Penny jobb ettől:)
36/39 A kérdező kommentje:
á, nekem elég volt annyi amit leírt itt valaki a penny-ről, meg én alapból se akarok napizósra menni
2017. márc. 7. 07:27
37/39 anonim válasza:
Szia! Mi lett, hiva tudtál elhelyezkedni. Tudnál irni a szemerey-ről, akar privatban. Most indult mega veszprémi log.központ oda jelentkeznék, csak hasznalható ifokat nem találok... pl. Munkaidőről, es penzről... termeszetesen erdeklődök a cegnél is, de jobb a.kollegaktól is velemenyt hallani.
38/39 anonim válasza:
Csak a kollégák a mérvadóak, az összes cég azt híreszteli magáról, hogy nálunk rengeteget lehet keresni és dolgozni is alig kell...
39/39 anonim válasza:
Hali, Somogyban lakok, tud valaki mondani valami céget aki itt a környéken felvesz kezdőt? Friss ce jogsim van.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!