Waberers-Szemerey pályakezdő belföldi kamionsofőrnek jó kezdés lenne?
Ennél a Waberernél eleinte szívni fogsz, nem tudom merre laksz az országban, de talán mindegy is, viszont egy miatt nem:
Ajánlanék egy céget, aki nagyon jól betanít kezdőket, voltam náluk is, csak én per pillanat nem szeretnék nemzetközizni(se)
Ők a Reining, Csepelen vannak, nagyon korrekt, rendes társaság.
Hollandiából indulnak, oda busz visz ki, és 3/1-es ütemben is lehet melózni.
Ha érdekel, tudok róla bővebben mesélni.
22-es igazad van de külföldre akkor se mernék elindulni, pláne nem kamionnal, pláne nem egyedül :)
nekem kellene a tapasztaltabb kolléga adta biztonságérzet
ha 4kézbe mennék akkor a Duvenbecket próbálnám be, eddig arról szinte csak jót hallottam, meg elvileg normálisak a kezdőkkel is
A legtöbb embert csak a megkereshető beígért pénz miatt érdekelne a kamionozás, sokan úgy gondolják ha csak 3-4 hónapig csinálják már akkor összeszedik magukat.
De ez nem így megy. A pénz majd akkor lehet annyi ha már tapasztalt vagy és egyedül is jól csinálod, az meg legalább fél év de inkább 1.
Aztán ha majd meglátod milyenek a sofőrök egy parkolóba ahol a hétvégédet kell eltöltened. Na az betesz. A kamionsofőrök kb 80%-a még ma is egy igénytelen, ostoba, bunkó akivel értelmesebb ember nem akar 2 mondatot sem váltani.
Aztán ha be is áldozol pár évet rá utána hova tudsz belőle kilépni? Sehova. A buszsofőr pénze nem lesz csábító.
Amúgy hívd fel a reiniget és kérdezd meg mennyit ajánlanak a hollandiában végzendő munkáért, vagyis ott kezded a munkát, uniózás. Segítek kb 250nettó. Normális? Hollandiába ha kimész angol vagy német tudással 3000eur körül kapsz de min.2500. Itthon csak az olcsó munkaerőt akarják begyűjteni a kezdők köréből akik tapasztalatlanok az egészben.
utolsó, ezt a sok hülyeséget honnan veszed?
Mert a fele nem igaz, amit írtál.
Ki írta, hogy ennyit kap a reiningnél?
Legalább lenne valami alapja, amiket írsz ilyen határozottsággal, de ne ilyen f.ságokat állíts.
figyelj, én annyit mondok Neked, a belföldezés a Waberenél jóval nehezebb, mint máshol nemzetközizni.
Rengeteg papírmunka van, a magyarországi szűk, ócska utak(tömve) pl Debrecenig a 4-esen kell végig araszoljál, stb..
Ez nem csak a vezetésről szól.
Sokan ezt látják benne, de a végén már ezt is megutálod.
Eleinte érdekes, én is így gondoltam, nem láttam a körülményeket.
Amikor tényleg semmi másra nincs időd, egy nyomorult személyi igazolványt megcsináltatni se, hát még hogy lenne bármi másra.
Ez sajnos a waberer, hakapeszi írta, meg én is, menj inkább nemzetközizni, természetes, hogy 4 kézben mentek először, de utána már neked kell egyedül 4 hét után kb.
A cégeknél lévő sofőrök nem arra vannak, hogy betanítsák a sofőröket, nagy részük elég ideges ettől a plusz melótól.
Nem tudom mennyi időd van még, meg merre laksz, de ha írsz üzenetet, akkor tudok segíteni, meg hová menj, kit keress, ide inkább már nem írok.
Nem tudom mennyire aktuális még ez a kérdés, de én most jöttem el tőlük.
Teljesen kezdő vagyok, és 2 hetet adtak volna a betanulásra.... Pennyzni kellett volna napi bejárással.
Arra készülj hogy a pihenőidődben is dolgoznod kell, össze vissza hívnak be téged attól függően mikor készítik össze az árut (inkább a felhányják a raKlapra úgy hogy rámpáig ne boruljon le, max ha már te vetted fel.Kedvencem volt a száraztészta tetején 1 rekesz bor 2 méter magasságban úgy, hogy zsugorfólia nem is érte.)
Mikor nappalos műszakban vagy általában felkelsz 7 körül 8-ra összeszeded magad és várod a hívást...lehet hogy 12 re kell menni de nálam volt hogy fél 3 -ra hívtak be, és addig is otthon ülsz felöltözve, wc -re se mer az ember elmenni nem hogy esetleg ügyet intézni bevásárolni stb
Na és akkor bemész fél 3 ra megrakod kamiont beteszed a kártyát, elindulsz 4 órakor a határ szélén lévő pennyhez, és hajnali 2 re vissza is érsz ha szerencséd van akkor nincs göngyöleg, mert az +1 óra. Hazamész beesel az ágyba, reggel csörög a telód hogy 9 -re kéne menned. Csakis azért volt meg a kötelező csökkentet napi 9 órám, mert utána helyezzük be a kártyát hogy menetkész az autó...
Aki engem betanított nagyon rendes volt, de csak annyit mondott hogyha nincs hitelem akkor keressek más helyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!