Pályakezdő nemzetközi kamionsofőrént hova érdemes elhelyezkedni? Reining? Waberer's? Más?
Ugyebár alap eshetőség a Waberer's, de az üzemanyagmegtakarítás (vagy inkább levonás) miatt nem olyan szimpatikus.
Hírdet még pár cég pl a Reining, úgy hirdet, hogy nincs levonás. De részleteket nem ismerem.
Nem vagyok otthon a témában, csak amit neten megtaláltam. Valaki tapasztaltabb sofőr ha kicsit felhomájosítana a mostani helyzetről egy két tanáccsal, infóval, tapasztalattal azt nagyon megköszönném!
hagyd a francba az összeset, Waberershez menj. Reining, duvenbeck és hasonló szemét cégekkel csak szívni fogsz. Rainingnél és a Duvinál vágod hogy még hűtőt se kapsz a kocsiba?!
A waberershez menj, lehet hogy levonnak, de 300 körül mindig lehet keresni, ennél csak többet. Akár 450-et is lehet keresni 3 hétre, ebbe nem mennék bele...
DE viszont a lényeg! A waberers mindenhova megy, ahova sok cég nem, pl Spanyol. Ez azt jelenti hogy nagy távolságú fuvarok vannak, és nem kell naponta nyitogatnod a pótkocsit. Voltam már olyan cégnél, hogy napi 3x ki kellett nyitni a pótkocsi 2 oldalát, kiszedni a léceket, vissza stb...
Szóval szerintem ne a pénz után menj, az nem kamionozás, én a Wabererset ajánlom mert ott legalább lehet kamionozni, még ha kevesebb pénzért is.
Így van waberers a király... még mindig ua mint volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!