A főnök látja hogy több ember munkáját végzem?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre több munkát adnak nekem egy raktárházban, úgy érzem több ember munkáját végzem de nem kapok semmi elismerő dolgot. Mivel túl sok nekem néha leállok beszélgetni, vagy támaszkodni kb 1-2 percre hogy ne essek össze. Ezt látja a főnök hogy mennyi munkát végzek vagy csak azt hogy megállok 1-2 percre pihenni? Attól félek hogy elküldenek mert naponta 3-4 alkalommal jön a főnök szólni hogy ne beszélgessek hanem dolgozzak. Tudom ebből az jön le hogy állandóan lazsálok, de valójában mikor eltettek a helyemről az összes ember aki fölöttem és a nagyfőnök között van panaszkodott hogy nem értik miért dolgozok másik helyen, mert senki nemtudta olyan ütemben és gyorsasággal végezni a munkát mint én. Szval ebből csak a baj volt.Kell félnem, vagy nem? Esetleg ezt a kis beszélgetést és pihenő időt is szüntessem be? Kemény fizikai munkáról van szó, ahol naponta több száz alkalommal kell több mint 10 kilot mozgatni kézzel.2016. nov. 24. 03:33
11/14 A kérdező kommentje:
Pontosan a hatekonysagrol es gyorsasagrol van szo, amikor elkerultem csak egy napra akkor a helyemen 5 rmber dolgozott es meg akkor sem tudtak rendesen megcsinalni a munkamat. Ez egy ilyen melo, ha ragyorsitassz es felhalmozod a kesz munkakat akkor van idod masfel 2 orankent megallni par percre de persze hogy ebben a kis idoben jon a fonok es azt hiszi lazsalok. Az elozo kommenteket olvasva hogy nem vegzem tobb ember munkajat ez hazugsag hiszen csak egy napra kerultem masik melokorben de mindenkinek tuloraznia kellettt, mert egyszeruen nem keszultek el idoben.
2016. nov. 24. 12:37
12/14 anonim válasza:
persze, mindig abban a két perben megy, amikor órákig tartó kemény munka után megpihensz <facepalm>
13/14 anonim válasza:
Hazugság? Figyelj, itt bárki bemondhatja, hogy több ember munkáját végzi. Nem, ha te ember vagy, és el tudod végezni azt a munkát a munkaidődben, akkor nem végzed több ember munkáját. Az lehet, hogy vannak akik harmad akkora sebességgel dolgoznak, de attól még az is ember, aki a te tempódat tudja.
14/14 anonim válasza:
Látod, így jár aki próbál becsületes lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!