Miért nem dolgoznak az emberek már havi 80-90 ezer forintért sem?
Kapásból kezdjük ott hogy a magyar GDP 4szer kevesebbet ér így mindenhol a fizetés négyszer kevesebb mint svájcban,németben vagy angliában. Sok ember pedig nem jön ki külföldre azért mert... csak párat sorolok fel neked.
-mi van ha nem jön be?
-nincs elég pénzem
-nem tudok angolul,németül
-van egy fix állásom nem akarom elveszteni
-úgyis jön abrexit
-családomvan
-hülye vagyok
-ja kikellene menni de nicns kivel
- jövö héten indulok(azóta is indul..)
ezt onnan tudom hogy rengeteg barátomtól/haveromtól kérdeztem hogy lenne-e kedve 0 ft-ból kijönni segítenék mindenben. Senki nem jött! inkább otthon nyomorognak 80-120ezer ft-ért. Itt angliában kezdtem 350ezer ft-os fizetéssel, most kapok egy év után 600ezret és jövőre már műszakvezető pozícióba kerülök ami még több pénzt fog jelenteni. Ezt mind másfél év alatt, egy raktárházban! Igen árukat, raklapokat pakolunk és igen ennyi pénzért.... Én a családomat segítem rengeteg pénzzel a hitelek kifizetésével.. svájci frank alapu hitelek... Otthon mindenki csodálkozik honnan van ennyi pénz és mennek a pletykák is mert egyszerűen nem hiszek el, hogy ennyit félre lehet tenni, mivel sosem voltak még itt. Otthoniaknak már vettem autót, házat felújítottuk teljesen, kerítés újra építve, márkás minőségi ruhákban járnak.
Arról a részéről már ne is beszéljünk amit magamra költök... Egyszerűen meg sem érzek kiadni 120ezer ft-ot egy fülhallgatóra vagy 300ezret egytelefonra. Otthon nem tudja sok ember mi van itt kinnt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!