Fizetés és munkakör és egyszerűsített foglalkoztatás?
Figyelt kérdés
Három hete dolgozok egy helyen, egyenlőre egyszerűsített foglalkoztatással, el van indítva a támogatás ügye a munkaügyi felé is, ez kb két hét. Egyenlőre csak szóban van megállapodás, hogy mit kell csinálnom, leírva nincs semmi, viszont egyre több felé kell figyeljek úgy érzem a munkahelyen, azaz mivel kevés az ember, nagyon tág lett a munkaköröm. Rendszergazdaság helyett, segítek az irodásnak gépelni, másolni, vagy akár kimenni ügyet intézni, stb. Ha megírjuk a végleges szerződést, van értelme felhozni, hogy végül is akkor mik lennnének majd a végleges munkakör feladatai? Mert ennyiért amennyit kapok majd három hónap után, akiknek meséltem róla, keveselték. Volt már valaki hasonló helyzetben? Ha még nem tiszta a kérdés kérdezzetek légyszíves. Köszi a válaszokat.2016. nov. 12. 15:50
21/23 anonim válasza:
Hiába könyvelsz a cégnek, attól még érhet téged is meglepetés. Bár gondolom akkor könyvelési fórumon is
megtalálod.
Én sajnos odáig nem jutok, a NAV-al emailezek, már ez
is terítéken volt. De csak mondd tovább.
Viszont könyvelőként nem is lehet elvárni azt a szem-
lélet, ami pl egy cégvezetőként kell.
22/23 anonim válasza:
Kérdező: A nyugdíjadnál beleszámít. TB-nél nem. Tehát adott időszakra az általányt be kell fizetni (ha más
helyről nincs rendezve).
23/23 A kérdező kommentje:
Nos mindegy. Akkor nem tudom, hogy mi a különbség, hogy a nyugdíj és a tb-nél. De bizti. Azt mondták viszont, ha kapnak rám támogatást, amit amúgy fognak, hat plusz három hónapot, csak még függ a munkaügyi keretétől is, akkor ők nem küldhetnek el, csak én mondhatok fel. De amúgy az eredeti körre visszatérve ami a kérdésem volt, ilyen irodai melónál azért szoktak odafigyelni a munkaköri leírásra, vagy így is, úgyis amit kell el kell vállalni, mert akkor úgyis keresnek mást később ha nem tetszik? Mármint tudom, erre igen lehet a válasz, de ha az ember nem következetes, akkor hamar rászállnak nem? amúgy meg irodais a tulaj lánya is, szóval eleve szem előtt van az ember, vagyis nem-et kimondani sűrűn amúgy sem lehetne. Ő az egyik pénzügyis a cégnél... csak eddig három hete azt látom, hogy mindenki mindent csinál.... három kft egy helyen, ügyvezető a pénzügyis, aki ha kell tanfolyamot szervez, stb stb. Lehet, kérhettem volna ezért is mondom még többet is. De azért amit elsőre mondtak, ez jó ajánlatnak tűnt, viszont így szerintem kevés lesz idővel.
2016. nov. 13. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!