Fizetés és munkakör és egyszerűsített foglalkoztatás?
"Mert ennyiért amennyit kapok majd három hónap után, akiknek meséltem róla, keveselték."
"Ha megírjuk a végleges szerződést, van értelme felhozni, hogy végül is akkor mik lennnének majd a végleges munkakör feladatai?"
Értem én, hogy az a problémád: nem tudod az általa jónak talált munkát végezni, de mi van, ha még azt nem akarják rád bízni, azért adnak mindenféle más munkát? Mivel egyszerűsítettel vagy, lehet, megvárnák, amíg megjön a támogatási papír. Meg aztán most is odamehetsz, megmondhatod a főnöködnek, hogy Téged ez zavar, mit tegyél, mi a privilégium?
Nem csak az van, hogy az ismerőseid szerint keveset kapsz majd? Mert ugye nem írtad, hogy mennyi az a kevés, rendszergazdaként... Amúgy én is keveslem a fizetésemet, de ettől még nem kapok többet... :D
De ha nem vagy munkanélküli, illetve nem fizetik helyetted a TB-t, akkor viszont neked kell intézni.
15 nap az 3 hét, ennél többet nem dolgozhatsz. Évi 90 napod
van. Ami azt jelenti, hogyha ez kimerül, akkor máshol sem
dolgozhatsz így egy napig sem, nem tudsz alkalmi munkát
sem vállalni.
Jah, és az egyszerűsített foglalkozás mehet munkaviszony
mellett is, tehát beugrósként valahol hétvégén simán jó
ez az egyszerűsített dolog, persze csak ha van keretnap
még rá. Biztos, hogy érdemes ellőni?
Egy biztos, járulék szempontból sokkal előnyösebb a mun-
káltatónak, mert így 20% a kifizetés utáni fizetendő,
nem 98%. Persze csak a mentesített keretösszeg erejéig.
Évi 90 napod
van. Ami azt jelenti, hogyha ez kimerül, akkor máshol sem
dolgozhatsz így egy napig sem, nem tudsz alkalmi munkát
sem vállalni.
NEM!!!
A 15 nap/hó, és 90/év munkáltatónként értendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!