Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek miért nem találnak...

Szerintetek miért nem találnak recepcióst egy hotelbe?

Figyelt kérdés

Ismerős panaszkodott, hogy egy 3csillagos bp-i szállodába (ahol ő dolgozik), nem találnak féléve recepcióst.

Érettségi és közéfokú angol kell hozzá és vállalni a 12 órázást, ami egyik héten 06-18 óráig tart, másik héten 18-06 óráig. Még csak jelentkezőjük sincs.

2016. nov. 9. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Hány nap meló egy héten és mennyi a fizetés?
2016. nov. 9. 19:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Passz, csak ennyit tudok. Csak kiváncsi lennék miért nincs jelentkezőjük sem.
2016. nov. 9. 19:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán meghirdették az állást? :D (na jó, ez csak poén volt... :-) )

Valószínűleg túl alacsony a fizetés és nem túl kedvező a 12 órázás hétvége, ünnepnap, minden nélkül.

2016. nov. 9. 19:16
 4/13 A kérdező kommentje:
A kevés fizura én is gondoltam, de ezt csak akkor tudná meg vki, ha jelentkezik, de nekik jelentkezőjük sincs eleve. Hirdetik, igen, több helyen.
2016. nov. 9. 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincs recepciósuk? Hogy működhet egy szálloda recepciós nélkül? Kamugyanús a kérdés.
2016. nov. 9. 19:38
 6/13 A kérdező kommentje:
nyilván váltótárs nincs vagy nincs elég.
2016. nov. 9. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
ha nem két műszak volna, nyilván volna jelentkező... én próbáltam éjszaka dolgozni, de esélytelen volt, mert nem családi házban lakom és kb reggel 8tól 11 ig tudtam aludni a szutyok garzon panelban
2016. nov. 9. 19:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
azért mert senki nem akar 12 órázni.. meg is értem.
2016. nov. 9. 20:37
 9/13 sanyinak ***** válasza:
91%
Ejszakai melo nagyon kimerito es egeszsegtelen. Hat meg valtogatva!
2016. nov. 9. 20:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert aki beszél angolul és van köze a hotel melóhoz az inkább kimegy külföldre minthogy negyed annyi pènzèrt 12 órázzon èjszakai műszakkal. Gondolom jó magyar szokás szerint pótlék sincs, csak egy minimálbérnèl valamivel nagyobb fizetès.

Én dolgoztam éjszakai recepción, olyan voltam mint az èlő halott. ha nem tudsz aludni 1x akkor következő èjjel mikor pont elájulsz olyan álmos vagy kezdődik a műszak. Ráadásul itt ha átállsz nagy nehezen èjjelre akkor utána állhatsz át nappalra. Szép módja a lassú öngyilkosságnak.

2016. nov. 10. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!