Szerintetek miért nem találnak recepcióst egy hotelbe?
Ismerős panaszkodott, hogy egy 3csillagos bp-i szállodába (ahol ő dolgozik), nem találnak féléve recepcióst.
Érettségi és közéfokú angol kell hozzá és vállalni a 12 órázást, ami egyik héten 06-18 óráig tart, másik héten 18-06 óráig. Még csak jelentkezőjük sincs.
Egyáltalán meghirdették az állást? :D (na jó, ez csak poén volt... :-) )
Valószínűleg túl alacsony a fizetés és nem túl kedvező a 12 órázás hétvége, ünnepnap, minden nélkül.
Azért mert aki beszél angolul és van köze a hotel melóhoz az inkább kimegy külföldre minthogy negyed annyi pènzèrt 12 órázzon èjszakai műszakkal. Gondolom jó magyar szokás szerint pótlék sincs, csak egy minimálbérnèl valamivel nagyobb fizetès.
Én dolgoztam éjszakai recepción, olyan voltam mint az èlő halott. ha nem tudsz aludni 1x akkor következő èjjel mikor pont elájulsz olyan álmos vagy kezdődik a műszak. Ráadásul itt ha átállsz nagy nehezen èjjelre akkor utána állhatsz át nappalra. Szép módja a lassú öngyilkosságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!