Ti mit dolgoztok, és mennyit kerestek vele?
Érdekelne hogy ki milyen munkát végez, és milyen végzettséggel sikerült elhelyezkednie, és ha nem titok az is hogy mennyit keres vele. Mivel ez egy névtelen oldal, így szerintem nyugodtan leírhatjátok, de légyszi valósan.
Nem kell semmihez (pl. beszámoló) nekem, nem adom tovább, csak érdekelne.
"Kérdező, hogy lehet, hogy én 23 évesen, még diploma nélkül (szakdolgozat leadása van hátra), 2,5 éve a szakmámban dolgozok és legalább megkeresek nettó 300.000 de van amikor nettó 600.000? Nem a rendszer a sz*r, hanem te vagy életképtelen."
Például ez is mi? Ki hiszi ezt el, hogy csak úgy, protekció nélkül egy 23 éves, még mindig a BSc-t nyögő szardarab nettó 300 meg 600 ezreket keres? Vicc kategória.
"Közgáz egyetem, angol, német felsőfok: nettó 220+bkv bérlet (17 év munkaviszonnyal). Lúzer vagyok ezek szerint."
A magyar viszonyokhoz képest elég jól állsz...anyám irodai munkára kap nettó 100at 30 év munkaviszonnyal, apámat leszázalékoltál, kap havonta 65 ezer forint nyugdíjat, tesóm 30 évesen gyári munkás (pedig van egy okj-s szakmája és főiskolai végzettsége, igaz nem nagy szám, de akkor is), keres 90-100 körül. Add össze és meglátod, nem állsz olyan szarul.
Én írtam a 0 - milliós nagyságrendű keresetet. Nem tudom hogy abban mi lenne a hencegés hogy bevallom hogy van olyan hónap amikor 0. Én nem nézek le senkit.
Aki meg nem tudja elképzelni hogy lehet ennyit keresni annak csak annyit tudok mondani hogy nézze meg a legismertebb magyar youtubeosokat. A legtöbbjük sima érettségivel milliós összegeket keres havonta mert felveszi ahogy játszik a számítógépes játékokkal.
Én nem játszok hanem megdolgozok ugyanazért a pénzért. Nagy cégeknek készítek valamiket amikkel ha elkészülök átveszik tőlem szerződés szerint jó pénzért. Elég jól honorálnak. Ha nem hiszed el attól én még ugyanúgy megkeresem ezt a pénzt. Csak leírtam mert válaszoltam a kérdésre.
Mellette más üzlettel is foglalkoztam ami adás-vétel jellegű de az nem annyira jövedelmező mert már sokan mások is belevágtak. Ezért van plusz szabadidőm.
Nem csoda ha az ember titkolja hogy mivel foglalkozik mert ha talál egy jó lehetőséget akkor mások is utánozni akarják és akkor már nem lesz olyan jó üzlet. Szemesnek áll a világ.
Szakmunkás bizonyítványom van illetve üzletvezetői képesítésem, de nem ebben az ágazatban dolgozom hanem konkrétan termelés vezető helyettes vagyok gomba szakiranyban...
Netto 250
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!