18-25 évesek! Mit dolgoztok és mennyit kerestek? Csak Magyarország!
Figyelt kérdés
Kort és nemet is! Köszönöm!2014. szept. 13. 10:28
1/13 anonim válasza:
Tanulok, mellette nincs időm dolgozni...
2/13 anonim válasza:
19 vagyok. Munkanélküli. Itthon tőzsdézek illetve sportfogadok. Havi 110 összejön. A pénzből 70-et mindig félrerakok.
3/13 anonim válasza:
Ez a korosztály jellemzően még nem dolgozik. Én 23 éves vagyok, de kb egy embert se ismerek a korosztályomból akinek van pl hivatalos 8 órás munkája.
4/13 anonim válasza:
De sajnos nagyon stresszes mindkettő.
5/13 anonim válasza:
Havi nettó 100at mindennel együtt, ez a hivatalos napi 9 órás munka, amiből 1 óra szünet, ez 3 fele oszlik el, van 2x 10-10 perc és egy 40perces ebédszünet.
25F
6/13 anonim válasza:
Multinál vagyok IT projektkoordinátor.
Br. 420.000 a bérem, mellé összejön innen-onnan havi 100.
24/F
7/13 anonim válasza:
egy telekommunikációs cégnél vagyok, eddig nyáron főállásban,most így egyetem mellett 4 órás munkaidőben. rugalmas a munkahely, be lehet menni 1-2 órára is, és az sem baj,ha 1-2 nap kimarad, csak a lényeg,hogy az adott hónapban legyen meg az óraszám, így egyetem mellé jobb állást nem is kívánhatnék. a havi fieztésem, cafetériával együtt 80ezer körül van, főállásban értelemszerűen a 2x ennyi
8/13 anonim válasza:
23 éves vagyok, ügyintézőként dolgozom az egyik hivatalban. Nettó 116-120 körül kapok havonta mindennel együtt + cafetéria.
9/13 anonim válasza:
Angol nyelvű ügyfélszolgálat egy multinál, túlórákkal 350-410 közötti bruttó, évi 350 bruttó cafetéria, plusz évi 450 bruttó prémium, ha kellően jó az értékelése az embernek.
24/F
10/13 anonim válasza:
Br. 300, aktuárius vagyok.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!