Magyarorszag vagy Anglia?
Addig, amíg emberi módon akarsz élni.
Itthon nincs munkalehetőség, a vállalkozók kihasználnak, nem jelentenek be, vagy pár hónap után elküldenek.
Nem véletlen, hogy egyre többen mennek, vagy legalább is akarnak menni külföldre.
Nyisson vállalkozást? A kisvállalkozások közül évente egyre több megy csődbe.
Nem a Fidesz propagandáját kell elhinni, és nem is azok véleményét, akik a jobban keresők közé tartoznak.
Érdeklődj a rokonaid, ismerőseid körében is.
"Nyisson vállalkozást?"
Szerintem is nyisson.
"A kisvállalkozások közül évente egyre több megy csődbe."
Az öngyilkosok száma is egyre több. Na és?
"Nem a Fidesz propagandáját kell elhinni, és nem is azok véleményét, akik a jobban keresők közé tartoznak."
Hinni annak kell, aki érdek nélkül mondja, amit mond. Hallgatni meg arra, aki elérte már azt, amit mi szeretnénk. Tehát ha jobban kereső akarsz lenni, azokat kérdezd meg, mit csináltak, hogyan.
"Érdeklődj a rokonaid, ismerőseid körében is."
Ha azt akarod elérni, amit ők, akkor igen, kérdezd meg őket is feltétlenül!
Mi vár Magyarországon?
- Tehermentes lakás?
- Munkahely?
- Család?
Mi az ami alapján Magyarországra akarsz menni? Sok embernek előjön ez a hazamenjek-e vagy sem történet, és a vége általában az, hogy hazamegy, aztán és jó fél év után visszamegy oda, ahonnan jött.
Anglián belül is költözhetsz, nem muszáj Londonban lenned, ha esetleg a nagyvárossal van a baj. Ha most nyugodtan, anyagi gondoktól mentesen élsz, akkor hazamenni teljesen felesleges, szerintem.
Én már közel 6. éve élek Angliában, de még a gondolattól is kiráz a hideg, hogy mi lenne ha haza kéne mennem a semmire. Nekem már itt van mindenem, itt építettem fel az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!