Haza menjek angliabol magyarorszagra?
Ezt csak te tudod eldönteni. Ha nem vagy kinn olyan régóta, esetleg elmúlik a honvágy, ahogy előttem mondták, járj társaságba, légy aktív, tegyél róla, hogy ott is kiismerd magad. Ahogy az első mondta, a probléma elsősorban belül van, nem helyrajzi kérdés, hogy jól érzed-e magad.
Ugyanakkor előfordulhat, hogy mégsem múlik el a honvágy, nem szereted se a munkádat, se a környezetedet eléggé ahhoz, hogy megvásárolhatnák a lelkedet. Nekem is mindenki azt mondja, hogy ne jöjjek haza, mert otthon semmi nincs, csak szenvedés, de én már 7 éve küldölfön élek és nem bírom tovább. Ennyi idő alatt eléggé megviselt a munkám és a környezetem, de én is csak remélni tudom, hogy ha hazamegyek jobb lesz. Én úgy döntöttem irány Magyarország, de ez mindenkinek a saját döntése és rengeteg tényező közrejátszhat a döntésben. Mindenesetre sok sikert.
NE GYERE,és ezt 15.000.000 betűmérettel.
Kint nem keveset keresel szerintem,itthon megelégednél a 1/3-ával?
Miért nem mész más országba?Hollandia,Dánia,Luxemburg,Németország?
Legyen már eszed ember,itthon akarod leélni az életed a putriba?
Menj ki Hollandiába nézzél csak szét,hogy milyen kiegyensúlyozottak az emberek ott,mindennap buliznak nagyon komolyak.
egy tipikus magyaros eset. Gyogyszer fuggo es még meg is magyarazza (mertha ha nem szedem.........) Pesten nem fogol gyogyszerezni?
Egy aprosag, komolyabb cegeknel a drug test az kotelezo .......
fogol? drug test? kötelező a nagyobb cégeknél?:)))
te is még csak az utcán mentél el nagyobb cég mellett. Emiatt kár volt hozzászólnod egy ezeréves témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!