Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Haza menjek angliabol magyaror...

Haza menjek angliabol magyarorszagra?

Figyelt kérdés
Jelenleg angliaban dolgozom, 28 eves vagyok, kozgazdasz. A dilemmam az hogy nem erzem jol magam kint, eros gyogyszereket is szedek (antipszichoszohatikum). Honvagyam is van, viszont nem akarom csak ugy feladni a nehezen megszerzett angliai allasomat. A melo nem nagy szam, viszont egy nagyon hires multinal dolgozom ami jo referencia lehet kesobb a cv men. Mit tegyek?

2013. jún. 10. 15:35
1 2
 11/19 anonim válasza:

#9 dragos

kerdeztek itt valamit, szolalj mar meg

2013. szept. 19. 23:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Értsd már meg, hogy nincs drogteszt egy vállaltnál sem. Ilyen tekintetben még a katonaság a legszigorúbb, mert ott szúrópróbaszerű drogteszt van (de csak pár hatóanyagra, szóval ők is cuccolnak). Még a légiforgalmi irányítóknál is csak alkoholpróba van, drog ott sincs. Ha láthatóan tudatmódosított állapotban vagy, úgyis kirúgnak mindenhonnan. De azt hogy az előző este elpippantottál-e 2-3 spanglit az esti filmhez, sehol nem nézik. (minek is amúgy?) Érthető?
2013. szept. 20. 00:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Maradj itt, gyógyszerezd magad, sírjál, és már kiválóan be is illeszkedtél ezzel az angol társadalomba.
2014. okt. 16. 22:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem magyar társadalmat akartál írni? :)
2014. okt. 17. 13:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem, angolt írtam és azt is akartam, de részben jogos.

Otthon is van sírás nyafogás, csak nem ugyanolyan kontextusban. Otthon én is sírtam (pontosabban dühöngtem), egyetlen okból: nincs jövő. Itt sincs igazi jövő, mert:

- jaj az nagyon nehéz

- jaj hú az nagy kockázattal jár

- jaj fáj ma a punifarom

- jaj megsértődtem mert nem akkorra kaptam szabit mikor kértem

- jaj nekem jár a teaszünet napi 7.5 órából össz 3.5 órán át

- plusz ebédidő van, éheske vagyok

- jaj az "túl sok erőfeszítés"

- jaj "minek kell megjavítani azt, ami még nincs elromolva"

De legalább meg tudom keresni a saját jövőm kezdőtőkéjét amit majd egy harmadik országban befektetek (végre, nemsokára, hazamegyek két fos lusta, gyáva, ostoba, dilettáns szar ország után az igazi Európába).

Tengernyi szaron kellett átúsznia... :)

2014. okt. 17. 15:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Én hazamegyek (vagy máshova) de itt nem maradok.
2015. jún. 24. 14:14
 17/19 A kérdező kommentje:

Már haza jöttem, 2 éve, de vissza fogok menni csak nem Angliába :)

Szerintem putri lelakott hely lett belőle, köszönhetően a tömérdek bevándorlónak.

2015. jún. 30. 12:51
 18/19 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Mi is eldöntöttük időközben, hazaköltözünk. Családostul. Aztán majd elválik maradunk-e otthon vagy továbbállunk ismét. Sok a gond Angliával, s ezt csak az nem látja aki nem itt él, vagy pedig elvakította már a pénz. Sok szerencsét kívánok!
2015. jún. 30. 21:15
 19/19 A kérdező kommentje:

Bár nem szeretem a német nyelvet, de azért felső fokon beszélem, szóval én most ebbe az irányba hajlok. A héten megyek nyelvvizsgázni Hamburgba japán nyelvből, kicsit szét fogok nézni hogy mi újság. Ha tetszik akkor megyek 2 év múlva, mihelyt befejezem az IT tanulmányaimat itthon.

Meglátjuk!

2015. júl. 1. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!