Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit dolgoztok, és mennyit...

Ti mit dolgoztok, és mennyit kerestek vele?

Figyelt kérdés

Érdekelne hogy ki milyen munkát végez, és milyen végzettséggel sikerült elhelyezkednie, és ha nem titok az is hogy mennyit keres vele. Mivel ez egy névtelen oldal, így szerintem nyugodtan leírhatjátok, de légyszi valósan.

Nem kell semmihez (pl. beszámoló) nekem, nem adom tovább, csak érdekelne.

2016. nov. 2. 09:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
71%
#3-as vagyok, azt kihagytam, hogy évi nettó 500.000 Ft cafeteria-ra vagyok jogosult.
2016. nov. 2. 10:58
 12/32 anonim ***** válasza:
78%

Távol áll a valóságtól az értékesítés?

Ha megnézünk bármilyen multit, ahol komoly termelés zajlik, akkor láthatjuk, hogy az értékesítői munkakör a legfontosabb és ez is kapja a legtöbb háttértámogatást. Nem nehéz kitalálni miért, mert ez hozza a cégnek a pénzt. Nem azt mondom, hogy a HR, a marketing, a pénzügy, a kontrolling nem fontos, de jól belegondolunk ezek is csak háttértámogatók.

A Zepter is értékesítés, de az már MLM rendszerben működik, azért az más tészta.....

Gondolom egy Zepteresnek nincs éves szinte 500-600 M-os terve. A férjem műszaki beépülő segédanyagok értékesítésével foglalkozik, nem edényeket árul.

2016. nov. 2. 11:17
 13/32 anonim ***** válasza:
76%
Java fejlesztő, nettó 500, angol felsőfokkal.
2016. nov. 2. 12:18
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy látom aki minimálbér alatt, vagy azt keresi meg nem is fog válaszolni."

Aki a minimálbért vagy akörüli pénzt keres az nem fogja leírni ezt ide nagy büszkén. Pedig ők vannak a legtöbben.

Az a kevés aki jól keres le fogja írni mert büszke rá. Ezért ez már eleve egy torz képet adnak egy ilyen kérdésre írt válaszok mert azt a hamis látszatot mutatják hogy milyen jól élnek a magyarok.

Én 0-tól több millió forintos keresettel tudok számolni havonta. Attól függően hogy 1 hónap alatt sikerül elvégezni a munkát vagy nem mert sikerdíjért dolgozok. Azt nem kötöm senki orrára hogy mit mert nem kell a konkurencia.

2016. nov. 2. 12:49
 15/32 anonim ***** válasza:
43%
Semmit, munkanélküli vagyok 22 évesen TTK-s diplomával. Valószínűleg a minimálbért se fogom megkapni soha, közmunkás utcaseprő leszek, mert én gyárba nem fogok menni azért a plusz 20 ezer forintért 12 órában sz**ni heti 6 napot.
2016. nov. 2. 13:44
 16/32 anonim ***** válasza:
58%

"Én 0-tól több millió forintos keresettel tudok számolni havonta. Attól függően hogy 1 hónap alatt sikerül elvégezni a munkát vagy nem mert sikerdíjért dolgozok. Azt nem kötöm senki orrára hogy mit mert nem kell a konkurencia."

Magyarul álmodozol csak:D

2016. nov. 2. 14:05
 17/32 A kérdező kommentje:

#15 Gyárban se adnak csak minimálbért... valóban sok helyen 12 órás műszak van, de a három műszak is van olyan rossz.

Ismerek itt egy bútorcéget, 12 órát kell dolgozni 6 napot a héten, vasárnap kéthetente 6 vagy 8 óra munka... tönkre is megy az ember.

2016. nov. 2. 14:12
 18/32 anonim ***** válasza:
63%
Hát ezért nem is megyek ilyen helyre.
2016. nov. 2. 14:21
 19/32 anonim ***** válasza:
82%
Ellenben sehova máshova se, és telesírod a GyK-t azzal, hogy jaj te szegény, nem jut neked munka, mert piacképtelen a diplomád. Nem a diplomával van baj, hanem veled és a hozzáállásoddal.
2016. nov. 2. 14:22
 20/32 anonim ***** válasza:
45%

"Magyarul álmodozol csak:D"

Szerinted. De el tudom képzelni hogy ez egy olyan munkanélkülinek mint te álom :o)

2016. nov. 2. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!