Gery92 kérdése:
Ti menyi fizetest kerestek nettoba havonta es mit dolgoztok?
Figyelt kérdés
Elsosorban debreceniek valaszar varom, mert a nyaron koltozok fel.2014. nov. 29. 13:36
1/19 anonim válasza:
Bruttó 400 ezer alap+jutalék.
Marketing
2/19 anonim válasza:
320 bruttó + 10K bözsi hegesztő 168ó
3/19 anonim válasza:
De most akik bruttót írtak (mindketten), hogyhogy nem tudják mennyit kapnak kézhez? Netto volt a kérdés.
4/19 anonim válasza:
Nettó 156.000 + 7 ezer erzsébet + 3x utalnak szépkártyára egy évben, összesen nettó 170 ezret.
Köztisztviselő.
24/F
5/19 A kérdező kommentje:
az orszag melyik reszen eltek??? Debrecenben menyit lehet keresni?
2014. nov. 29. 19:53
6/19 Nosco válasza:
110-120 között +5 erzsi! Kereskedelem
7/19 anonim válasza:
mert van akinek 3 gyereke van és akinek nincs !
így 500 bruttóból lehet 460 nettó de lehet 310 nettó is.
8/19 anonim válasza:
Kérdező, én az 1#-es vagyok.
A kérdésben benne volt, hogy debreceni bérekről van szó...
Én is debreceni vagyok, s vélhető hogy a többiek is.
A bruttót azért írtam, mert mindenhol a bruttóval vesznek fel (így kérik a pályázatokban a fizetés megjelölését)...
Az előzőekben az egyik hozzászóló nagyon jól leírta azt is hogy miért...
9/19 anonim válasza:
Brutto 200 + évi 270 cafeteria, meg 10% bónusz. IT/telekommunikáció (nagyon keveslem es hamarosan meglépnék)
10/19 anonim válasza:
és rögtön lepontoztál mindenkit te kis köcsög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!