Lehetetlen így munkát találnom, csöves leszek?

Valamikor a szüleim háztáji gazdaságában dolgoztam otthon. Az volt életem legszebb időszaka. Később városi lakásban is dolgoztam otthon, saját fejlesztésű elektronikai terméket gyártottam. Mindkettő szintén "rangon alulinak" számított a diplomámhoz képest, viszont szabad voltam, nem kellett például kötekedőkkel együtt lenni idegen helyen, stb.
Valamelyik rokonodnak vagy nagyszülődnek ha van tanyája akkor ott is lehet valami bevételi forrást teremteni. Tüzifa termelés vagy bármi, tehát nem állattartásra gondoltam és nem napi sárlapátolásra. És ha később netán alkalmazottal dolgozol akkor nem fog cseszegetni hisz a kettőtök viszonya már nem az mint két alkalmazottnak.
Elsőre lehet hogy nehéznek tűnik a magánúton való megélhetés minden formája. De például nekem egy tanyasi parasztgazdaság vagy kert vagy erdő egyenlő a szabadsággal, végtelen örömmel, jókedvvel, jó egészséggel.
Egyik rokonom egy kisalföldi erdő melletti tanyán nőtt fel és ma is ott él önellátóként. Nyugodt, kiegyensúlyozott, szabad és egészséges. Mi kell még?

"nekem kellene? mert ti meddig tűritek még, hogy kihasználjanak, tönkretegyenek titeket, embereket, akik eredendően szabadnak és egyenlőnek születtek?"
Nem ez a lényeg. Teljesen elvonatkoztatva a kérdéstől te valami súlyos belső komplexusban küzdesz.

*komplexusba
mielőtt valaki ebbe kötne bele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!