Hogyan lehet Budapestre költözni ebben az esetben?
Tavasz óta keresek munkát Budapesten, ami innen vidékről nem egyszerű. Egy kisebb településen ( város, de inkább falunak mondanám), lakom, tömegközlekedéssel mindenestül több mint négy óra Budapest. Van végzettségem, angolul is jól tudok, már rég el kellett volna helyezkednem, de még mindig itthon rostokolok. Azt vettem észre, h mindenhol húzzák a szájukat, h még nem fent lakom, volt, h bekamuztam valami bp-i címet, de akkor meg lebuktam, h mikor is tudok kezdeni...ez az amit nem tudok. Fogalmam sincs, innen, ilyen messziről hogyan fogok albérletet vadászni, lévén senki ismerősöm sincs fent. Jó esetben persze két-három hét alatt talán találok valamit, jó esetben. Annyi pénzem nincs, h csak úgy felköltözzek, aztán ha kiderül, h pl mondjuk a munka Budafokon van, én meg Újpesten vettem ki valami szobát, az is gáz.Van, amikor hetente megyek interjúra, de volt olyan is h majdnem egy hónapig nem hívtak sehonnan. Nem tudom mit kellene tennem, a pénzem véges, és kezdem azt érezni, ez az egész egy 22-es csapdája...munka nélkül nincs lakhatás, lakhatás nélkül nincs munka. Mindenképpen Budapestben gondolkodom, a környéken kb semmi nincs, és amúgy se tart itthon senki és semmi.Külföld sem játszik, németül nem tudok, angol nyelvterület meg nem érdekel.
Valaki tud valami hasznosat mondani? Lassan már belebolondulok, úgy érzem, mindent megtettem ami tőlem telik. 26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!