Büfészakos bölcsész keresi útját. Újságíró és üzleti kommunikátor (BKF) vagyok. A szakmámban munkát nem kapok. Ti mit tanulnátok a helyemben? Külföldön így lenne esélyem? Anyukámmal mennénk és Őt is el kellene tartanom. Angol, olasz konyhanyelven.
Arra amit a 9 írt miért nem reagáltál?
Vicces, hogy kijársz egy fősikolát, és azt sem tudod, hogy nem bölcsész szakon ültél 3-4 évig, hanem társadalomtudományin.
Arról nem is beszélek, hogy nincs üzleti kommunikátor szak, csak kommunikáció és médiatudomány a bkf-en (most már metropolitan), de még a szakirányok közt sincs ilyen.
Csak nem értem ez mire jó. Ennyire Unatkozol?
A BKF-n sajnos volt üzleti kommunikáció szak. Sokan bedőltek - nekik is. Elköltve a pénzüket és idejüket.
Köszönöm a jó indulató kommenteket. Barátkozom a programozás gondolatával, bár nagyon távol áll tőlem. Költőként és újságíróként indultam, ma ingatlanosként dolgozom. Ha lenne mit.
Bölcsésztársak, komm. szakosok, Ti hogy boldogultok?
Kösz Gábor
Teljesen igazad van, kommunikáció szakra vagy újságíró iskolába az menjen, akinek vannak kapcsolatai. Magyarországon sajnos csak ez számít. Néha, elvétve a tehetség.
Még ingatlanosként is jobban érzem magamat, mint a médiában. Pedig ez is kemény meló.
Viszont a főnököm és a kollégák korrektek. A kommunikációs szakma és a média általam megismert szereplőnek többségére ez sajnos nem igaz.
Egyébként szerintem nincs 100% humán vagy reál beállítottságú ember. Mindenkiben keveredik a kettő. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!