Multinál bölcsészdiplomával (germanisztika) milyen állást lehet megpályázni?
Olvastam itt az oldalon,hogy egy germanisztikán végzett bölcsészt felvették a Bosch-hoz és jól megfizetik.
Sajnos nem válaszolt a kérdésemre,úgyhogy nem tudom,hogy pontosan milyen pozícióban dolgozik.
De akkor ezek szerint a bölcsész diploma mégsem olyan kukába való,mint ahogy sokan állítják.
Vajon egy nyelvszakos diplomával rendelkező embert milyen pozícióba vehetnek fel ilyen céghez?
Mennyi lehet a nettó fizuja?
Te vagy az egyetlen, aki ilyenről hallottál, és tőlünk kérdezed?
Arról nem szól a fáma, hogy a bölcsész diplomája mellett mije volt még, és mihez értett...
A nyelvszakos diploma nem az a tipikus semmit nem érő bölcsész diploma, hiába a bölcsészkaron osztogatják.
A kiváló nyelvtudással multiknál és SSC-knél jó fizetést lehet elérni. Persze nem elég a germanisztika diploma, a kiváló német mellé kell a kiváló angol is, meg az sem baj, ha legalább középfokon beszélsz egy harmadik idegen nyelvet is. Az én germanisztika szakos ismerősöm ilyen paraméterekkel keres jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!