Vajon lehetséges lenne?
Nagy hülyeséget csináltam, elszámoltam a kreditpontjaimat, és most derült ki, amikor abszolválni akartam, hogy hiányzik 3 kreditem a "szabad kredit" kategóriából. A helyzetet bonyolítja, hogy fel vagyok véve egy német egyetemre, ahol októberben kezdek, így nem is tudnék reguláris órára bejárni a következő félévben.
Kínomban viszont támadt egy elég elvetemült ötletem. Mivel anyanyelvi szinten tudok németül, és ezt C2-es nyelvvizsgával igazolni is tudom, vajon elképzelhető lenne egy olyan megoldás, hogy bekéredzkedjek egy német nyelvi órára a germanisztika szakon, amire tekintettel a C2-es nyelvvizsgámra nem kellene bejárnom, csak megkapnám az osztályzatot és a kreditet? Vagy esetleg félév végén valami vizsgát tegyek a félév anyagából? Szerintetek benne lennének valami ilyesmiben?
Tudom, elég vad elképzelés, ezért is teszem fel először itt, anonim módon a kérdést, hátha van valaki, aki jobban ismeri az ELTE germanisztika tanszék rugalmasságát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!