Bruttó 410ezer Ft havi fizetés, bölcsész diplomával,27 évesen Budapesten jónak számít?
Figyelt kérdés
+ 450ezer cafeteria/év.2015. nov. 13. 19:11
1/14 A kérdező kommentje:
Képzési/tréning terület
2015. nov. 13. 19:11
4/14 anonim válasza:
Bölcsész diplomával lehet ennyit keresni? Atyaég, én meg csináltam mellette egy közgázt is :( Szerintem is jónak számít.
5/14 anonim válasza:
Igen, jó.
# 4
Nekem is bölcsész diplomám van és ennél többet keresek.
6/14 anonim válasza:
Milyen diplomád van és mivel foglalkozol?
7/14 anonim válasza:
én filozófusként bruttó 850-et kapok 6 éves tapasztalattal szóval annyira azért nem kell elszállni, de ennyiből már lehet sütögetni a pecsenyét
8/14 anonim válasza:
az 266 nettó... kezdő mérnökként kerestem 300 nettót felsőfokú némettel közép angollal és egy kis gyakornoki tapasztalattal
bölcsészként talán jó, bár fogalmam sincs mire lehet jó egy ilyen képzettség, azon kívül, hogy rengeteg a szakon a hasznos eltöltésére jutó idő (tehát mondjuk sokat tanulhatsz nyelveket)
9/14 A kérdező kommentje:
Szerintem a mérnöki végzettség nem összemérhető sajnos az én diplomámmal. Nincs ezzel baj, nekem sajnos nem mentek soha a reál tárgyak.
Filozófus, te mit dolgozol ennyiért?
Én tréningeket szervezek nagyobb cégeknek és művszervező diplomám van.
2015. nov. 14. 16:52
10/14 anonim válasza:
Nagyon jó! Én bölcsészként, tanárként a felénél kevesebbet keresem, és nincs cafeteria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!