Bérigény? Mennyi fizetésre számíthatok?
szakmai asszisztens munkakör
feladatok: vevőkkel, beszállítókkal való kapcsolattartás,beszerzéssel kapcsolatos ajánlatkérések, megrendelések kiadása,vállalatirányítási rendszer és az ISO-val kapcsolatos dokumentumok kezelése,kapcsolattartás a könyveléssel,szükségszerű bejelentések elvégzése(egyszerűsített foglalkoztatás, EKÁER)munkavállalók személyi anyagának kezelése,cégvezetés munkájának támogatása,
elvárások: felsőfokú végzettség,
angol nyelv kommunikációs szintű ismerete (írásban, szóban),10 ujjas gépírástudás, számítógépes ismeretek,
megbízható, önálló munkavégzés,jó kommunikációs és szervező készség,
előny:angol üzleti nyelv ismerete írásban, szóban,
beszerzés területén szerzett tapasztalat, műszaki/kereskedelmi felsőfokú végzettség.
Mind az elvárásoknak, mind az előnyöknek eleget teszek.Vidéki megyeszékhely, magyar tulajdonú termelő cég, foglalkoztatottak száma: 31 fő.
nettó 160-at minimum szeretnék megkapni.
Ezelőtt egy nagyobb multinál voltam, amit sajnos családi okok miatt kénytelen voltam otthagyani. Ott 185 nettó+ 15 cafeteriát kaptam. Amikor pedig hasonló pozícióban dolgoztam, ott is megkaptam a 180at kézbe, igaz, bejelentve ott annál kevesebb volt.
Nem örülök ennek a visszalépésnek..
Jól mondják. Kis, magyar cégnél egy ilyen munkakör nem ér 160-at.
Asszisztens... jól hangzik, de magyarul titkárnő.
nálunk pont ezt csinálja a titkárnő, amiket leírtál. szó szerint.
ez egy német tulajdonú energetikai multi, több ezres létszámmal. itt sincs meg a nettó 160 ebben a munkakörben, inkább olyan 130. + cafeteria.
Ezért elég vicces egy elvárás ez... Legyél egyszerre:
- Key account (650)
- Beszerző (550)
- Titkárnő (280)
- HR asszisztens (300)
Ez így élből 4 pozíció. Mögé írtam, hogy nálunk mennyi a bruttója a pozícióknak EGYENKÉNT. Persze én is valami non-szensz br.- 200e-re tippelek - már ha bejelentenek egyáltalán normálisan.
köszönöm szépen még egyszer.
160 alá semmiképpen sem adom, de megmondom őszintén még arra is húzom a számat. Ha ez tényleg igaz, ahogy írjátok ( márpedig tapasztalat, hogy igaz) akkor ez egyértelműen visszalépés lenne nekem.
egyébként németül is tudok, csak az ide nem kell.
"Ezért elég vicces egy elvárás ez... Legyél egyszerre:
- Key account (650)
- Beszerző (550)
- Titkárnő (280)
- HR asszisztens (300) "
A megoldás, hogy egy 31 fős cégről van szó... ilyen kicsi cégeknél ritka, hogy a munkakörök élesen elválnak, főleg az adminisztratív területen, például 31 emberre tuti nem jut annyi HR-es ügyintézni való, hogy felvegyenek akár félállásban valakit, a cégek 99%-a azt csinálja, hogy felvesz 2-3 adminisztratív munkatársat, ők pedig elvisznek minden ilyen melót, azért a sok elvárás (cserébe egy ilyen pici cégnél nem is kell általában túl komolyan érteni ezekhez a dolgokhoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!