Milyen közalkalmazotti fizetésre számíthatok egy sima érettségivel?
Lenne lehetőségem közalkalmazottként, pontosabban ha ez számít valamit helypénz szedőként elhelyezkedni, ahol fizetés gyanánt ezt írták:
"Illetmény és juttatások:
Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a “Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.
Pályázati feltételek:
§ 8 Általános, gombavizsgálói szakellenőri képesítés megléte, illetve megszerzése,"
Néztem én a bértáblát de nem tudom melyik fizetési kategóriába és fokozatba tartoznék.
Szóval egy szakképesítés nélküli érettségim van (felsőfokúm tanulmányaim nem voltak), de elvileg még 8 általános is elég lenne. Ezek után melyik oszlop/sor vonatkozik rám azon a bizonyos táblán?
Mivel azt írják elég a 8 általános és a szakellenőri papír ráér kezdésnek gondolom nem feltétlenül akarják megadni a garantált minimálbért mivel ahhoz középfokú végzettséget igénylő munkakör kellene.
Viszont a gombavizsgáló szakellenőr az régen OKJ volt, most nem tudom mi de gondolom már idevágó szakképesítésnek számít, tehát ha meglenne, akkor tényleg kaphatnád a garantáltat.
A legbiztosabb, ha megkérdezed őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!